promotional banner

Φόνος λόγω εικονικού έρωτα


Ένας ζηλιάρης σύζυγος στη Γερμανία σκότωσε τη σύζυγό του επειδή ερωτεύθηκε έναν συμπαίκτη της σε παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας στο διαδίκτυο.

Η άτυχη γυναίκα, ο οποία έπαιζε συνεχώς στον κόσμο του "Rappelz", μια μέρα ανακοίνωσε στον 48ρονο σύζυγό της ότι "δεν τον αγαπά πλέον".

Ακολούθησε καυγάς μεταξύ του ζευγαριού με αποτέλεσμα η 37χρονη να δεχθεί 17 μαχαιριές από τον άνδρα της ο οποίος τη χτυπούσε σε έξαλλη κατάσταση. Το περιστατικό συνέβη στις 14 Μαρτίου, αλλά οι λεπτομέρειες ήλθαν στο φως κατά τη διάρκεια της χθεσινής δίκης του δράστη στη Βόννη.

"Όλα πήγαιναν καλά μεταξύ μας, μέχρι που άρχισε να περνά μέχρι και 16 ώρες την ημέρα μπροστά στον υπολογιστή. Δεν ξέρω τι έπαιζε. Υπήρχε πιστολίδι και αιχμάλωτοι" δήλωσε ο φονιάς.

Όταν της είπε ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, εκείνη του απάντησε ότι δεν τον αγαπάει πλέον και ότι κάτι λείπει από τη σχέση τους. Τα παιδιά τους 12 και τριών ετών ήταν στο διαμέρισμα την ώρα του φόνου.

"Ήπια βότκα, κάτι μου είπε, είχα το μαχαίρι στα χέρια μου και μετά βρέθηκε κάτω. Δεν μπορώ να εξηγήσω ακριβώς την κατάσταση στην οποία βρισκόμουν" είπε ο 47 χρονος στο δικαστήριο. Η δίκη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα.

Αξίζει να σημειωθεί μια λεπτομέρεια που το θύμα δεν γνώριζε. Ο ανδρικός χαρακτήρας που είχε ερωτευθεί στο παιχνίδι, στην πραγματική ζωή ήταν... γυναίκα.

  • Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού κάθε βράδυ 15 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα.
  • Εναλλακτική αθλητική ενημέρωση κάθε βράδυ μετά τα μεσάνυχτα
  • Αρκάς - Κάθε βράδυ στις 11:30
  • Σχέσεις και Σεξ: 3 άρθρα κάθε μέρα. Στις 11 το πρωί στις 5 το απόγευμα και στις 11 το βράδυ.