promotional banner

Πρόγνωση καιρού για αύριο Τρίτη 13 Οκτωβρίου


Γενικά Χαρακτηριστικά - Προειδοποιήσεις: Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν 8 με 9 μποφόρ στα πελάγη. Πτώση της θερμοκρασίας από βορρά προς νότο.

-Αττική: Νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ που από το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 εώς 24 βαθμούς Κελσίου.

-Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις με βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Βελτίωση το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 7 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα φτάσουν πρόσκαιρα τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 εώς 21 βαθμούς Κελσίου.

-Δυτικά: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά κυρίως στα βορειοδυτικά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου. βαθμιαία βελτίωση από τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο 8 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 εώς 22 βαθμούς Κελσίου.