promotional banner

Έχουν μέλλον τα e-mail;


Σύμφωνα με άρθρο της Wall Street Journal, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πλησιάζει προς το τέλος του. Θεωρείται πλέον παρωχημένη μορφή επικοινωνίας, που ταίριαζε σε μια άλλη εποχή, όταν ο χρήστης του δικτύου έμπαινε και έβγαινε σε αυτό κάθε φορά που ήθελε να είναι online.

Σήμερα όμως, που όλοι μας είμαστε συνεχώς δικτυωμένοι ........ καθ΄ όλο το 24ωρο, οι υπηρεσίες που προσφέρουν το Twitter και το Facebook είναι πιο γρήγορες αλλά και πιο διασκεδαστικές. Και σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Nielsen, αναπτύσσονται όλο και περισσότερο.

Ο Kit Eaton όμως της Fast Company, διαφωνεί. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μπορεί να μην είναι φανταχτερό ή γρήγορο, αλλά είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στο ρόλο που χρειάζεται να παίζει. Δεν μπορείς, λέει, να επισυνάψεις φακέλους στο Twitter και σαφώς δεν μπορείς να εμπιστευτείς το Facebook με εμπιστευτικά έγγραφα, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη τη «περίεργη προϊστορία του σε θέματα δικαιωμάτων».

Το Email μπορεί να μην είναι διασκεδαστικό, και να είναι κάπως ανεπίσημο, αλλά είναι πολύ πιο επαγγελματικό από το οποιοδήποτε Twitter, ειδικά αν αλληλογραφείς με τον εργοδότη σου.[ΠΗΓΗ]