promotional banner

Προβλημάτων συνέχεια για το Facebook


Τους τελευταίους μήνες έχουν καταγραφεί αρκετά περιστατικά με βασικό πρωταγωνιστή το Facebook και κοινό παρονομαστή μια σειρά δυσλειτουργιών που προκαλούν μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα στους χρήστες της υπηρεσίας. Πολλοί users διαμαρτύρονται έντονα τις τελευταίες ημέρες, καθώς αναφέρονται όλο και περισσότερες περιπτώσεις σοβαρών προβλημάτων.

Φαίνεται ότι ένα αδιευκρίνιστο ποσοστό των 300 και πλέον εκατομμυρίων χρηστών του Facebook δε μπορεί πλέον να κάνει login στο λογαριασμό του. Τα "προβληματικά" προφίλ παραμένουν μη προσβάσιμα για μία εβδομάδα ή και παραπάνω. Οι λογαριασμοί είναι αόρατοι από φίλους ή τη μηχανή αναζήτησης της υπηρεσίας, ωσάν να έχουν διαγραφεί. Οι τεχνικοί του Facebook έχουν αναγνωρίσει το πρόβλημα και διαβεβαιώνουν ότι θα λυθεί γρήγορα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Facebook δέχεται βροχή μηνυμάτων από αγανακτισμένους χρήστες που αντιμετωπίζουν δυσλειτουργίες. Η υπηρεσία γιγαντώνεται καθημερινά με εντυπωσιακούς ρυθμούς κι αυτό σημαίνει αυξημένες ανάγκες σε τεχνική υποστήριξη. Προφανώς, ο ρυθμός ανάπτυξης είναι μεγαλύτερος από αυτό που μπορεί να αντέξει το επιτελείο του Facebook, εξ ου και τα συχνά προβλήματα τον τελευταίο καιρό. [ΠΗΓΗ]