promotional banner

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Τα στοιχεία του Ζυγού + ΤΕST


Οι περισσότεροι Ζυγοί ανήκουν στην κατηγορία εκείνων των ανθρώπων που τόσο στο φιλικό όσο και στο επαγγελματικό τους περιβάλλον προσέχουν πολύ τι θα πουν οι άλλοι για εκείνους. Επιδιώκουν να δώσουν προς τα έξω πάντα καλή εντύπωση για τον εαυτό τους.

Οι_διαφωνίες δεν τους πολυαρέσουν, γι αυτό και προσπαθούν να παραμερίζουν τα προβλήματα.Δεν αντέχουν συνήθως τους καβγάδες, θέλουν την ηρεμία τους και προσπαθούν πολύ γι αυτό.
Για παράδειγμα, οι άντρες Ζυγοί στον έρωτα θέλουν να φέρονται γλυκά στις γυναίκες. Αν ήθελαν, θα μπορούσαν να είχαν πολλές κατακτήσεις. Αυτό που κάνει όμως τη διαφορά είναι ότι δεν το επιδιώκουν, τουλάχιστον όχι ενώ είναι ήδη με μια κοπέλα. Αυτό που προσέχουν οι θαυμάστριες πρώτο- πρώτο πάνω τους είναι η γενναιοδωρία τους, όπως και η διάθεση τους να τις ακούν προσεκτικά. Δίνουν μεγάλη σημασία στο συναίσθημα, στο πρόσωπο, σε ότι θέλει να τους εμπιστευτεί, στο παρελθόν του. Στην πλειονότητα τους οι Ζυγοί δεν λειτουργούν αυθόρμητα, ούτε όμως και απαισιόδοξα.
Το χαμόγελο της γυναίκας Ζυγού αλλά και η ευχάριστη διάθεση της κερδίζουν συνήθως τις καλύτερες εντυπώσεις. Ωστόσο και εκείνη μπορεί να χάσει το μυαλό της όταν ερωτευτεί. Τότε σπάνια κοιτάει τη λογική και λίγες φορές σκέφτεται ξεκάθαρα. Είναι ερωτευμένη όμως, άρα.. της επιτρέπονται όλες οι τρέλες. Αυτό κάνει τις γυναίκες Ζυγούς ακόμα πιο ελκυστικές στους άντρες, έχουν συνήθως πρόσκληση για κάθε πάρτι και μια θέση σε κάθε ενδιαφέρουσα κουβέντα. Η ειλικρίνεια τους αρέσει και μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα σχεδόν σε κάθε κατάσταση. Ξέρουν να σταθούν σε κάθε περίσταση και αυτό περιμένουν και από το σύντροφο τους. .

Καπρίτσια, καπρίτσια, καπρίτσια

Ο άντρας Ζυγός είναι τις περισσότερες φορές πολύ ευγενικός, αποκαλύπτει όμως διαφορετικές πλευρές του εαυτού του ανάλογα με την περίσταση. Μερικές φορές μάλιστα η συμπεριφορά του είναι γεμάτη καπρίτσια και ο ίδιος δίνει την εντύπωση ότι θέλει να τσακωθεί. Κάνει σκηνές στους δικούς του ανθρώπους , η ζήλεια του είναι κάποιες φορές απεριόριστη.

Παρόλο που εκείνος θέλει να φλερτάρει με άλλες γυναίκες που και που, ζηλεύει όταν κάνει το ίδιο και η σύντροφος του. Ο εκνευρισμός όμως περνάει γρήγορα και τότε κάνουν ότι μπορούν για να αποκαταστήσουν την καλή εντύπωση που έχουν οι άλλοι γι αυτούς.
Από την άλλη πλευρά, οι γυναίκες Ζυγοί είναι πιο θερμές και κοινωνικές. Ακόμα κι όταν για κάποιο λόγο αφήνουν τα γοητευτικά καπρίτσια τους στην άκρη, κερδίζουν αμέσως τη συμπάθεια φίλων και συναδέλφων. Μπορούν να φερθούν με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να νιώσουν ότι είναι αποδεκτές από τους άλλους. Εμφανίζουν πολύπλευρη συμπεριφορά και κυρίως διπλωματική. Κάποιες φορές όμως η γυναίκα αυτού του ζωδίου αποκαλύπτεται ελαφρόμυαλη –ειδικά σε θέματα ερωτικών σχέσεων, αφού συχνά φλερτάρει πολύ.


Η εξωτερική εμφάνιση
Τους περισσότερους Ζυγούς θα μπορούσε κανείς να τους ξεχωρίσει από την εξωτερική τους εμφάνιση. Δεν μοιάζουν απλώς στον τρόπο σκέψης και στο ταπεραμέντο, αλλά και στις γραμμές του προσώπου και την ‘όμορφη, σπορ εμφάνιση τους. Οι άντρες Ζυγοί σπάνια είναι πολύ αρρενωποί και έχουν συνήθως λεπτό σκαρί. Η χαρούμενη διάθεση τους όμως προδίδει αμέσως ότι φιλικά άτομα και για πολλούς αξιαγάπητα.
Οι γυναίκες Ζυγοί έχουν στην πλειονότητα τους ήρεμη έκφραση και συμμετρικό πρόσωπο. Χαμογελούν εύκολα και έχουν λαμπερό βλέμμα. Στην πλειονότητα τους έχουν καλογυμνασμένο σώμα, όπου το λίπος έχει κατανεμηθεί παντού. Η εμφάνιση τους είναι πάντα φροντισμένη, γιατί έχει μεγάλη σημασία για τις ίδιες. Πολλές καλλονές της πασαρέλας της στο ζώδιο του Ζυγού. Ακόμα και πάνω τους όμως αυτό που γοητεύει το άλλο φύλλο περισσότερο δεν είναι οι αναλογίες τους αλλά ο χαριτωμένος τρόπος τους.
Οι περισσότεροι Ζυγοί, άντρες και γυναίκες, είναι ανοικτοί σε ότι τους προκύπτει στη ζωή. Πιστεύουν ότι τα περισσότερα πράγματα είναι τελικά ένα παιχνίδι. Και αυτό ισχύει ακόμα και για τα προβλήματα. Η στάση που κρατούν απέναντι σε ίδια θέματα είναι πολλές φορές διαφορετική. Αυτό που θέλουν είναι να είναι αγαπητοί και προσφιλείς – κάτι που έτσι κι αλλιώς τους αναγκάζει να υιοθετούν διάφορες απόψεις κάθε φορά.

Σπάνια μπαίνουν στη δύσκολη θέση να διαλέξουν πλευρές σε μια διαφωνία φίλων τους – ότι κι αν πιστεύουν ειλικρινά οι ίδιοι. Προτιμούν καλύτερα να απέχουν. Από απόσταση λοιπόν θα προσπαθήσουν να καταλάβουν κάθε πλευρά και μερικές φορές μάλιστα να συμβιβάσουν την κατάσταση.
Τους αρέσει να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ακόμα και όταν παίζουν ρόλο συμφιλιωτικό. Γνωρίζουν μέσα τους ότι έστω κι έτσι έχουν τραβήξει την προσοχή των άλλων. Γενικά είναι άτομα ‘ήρεμων τόνων αλλά πολύ εφευρετικοί. Γι αυτό και δεν μπορούν τους καβγάδες. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δε θα αντιδράσουν και δε θα λογομαχήσουν, εάν βλέπουν ότι δεν γίνεται αλλιώς. Εάν γνωρίζουν ότι αυτή είναι η μόνη ευκαιρία που έχουν για να βρουν την ηρεμία τους, θα πάρουν μέρος σε καβγά. Εάν όμως μπορούν να βρουν ένα φιλικό τρόπο αντιμετώπισης, θα το κάνουν. Άλλωστε μόνο όταν υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος γίνονται πολύ απόλυτοι.




Ο αμφιταλαντευόμενος Ζυγός

Το σύμβολο της ζυγαριάς περιγράφει το ταπεραμέντο του Ζυγού πολύ παραστατικά. Είναι άνθρωποι που αμφιταλαντεύονται μέχρι να ισορροπήσουν, αντισταθμίζουν θετικά με αρνητικά συναισθήματα και προσπαθούν να βγάλουν αποτέλεσμα. Σπάνια όμως τα καταφέρνουν. Όταν συνειδητοποιούν ότι έτσι φτάνουν σε κάποιες περιπτώσεις σε αδιέξοδο, πέφτουν σε κατάθλιψη. Συνέρχονται γρήγορα και τότε αρχίζει ό δεύτερος γύρος αμφιταλαντεύσεων και αντιδράσεων. Αρχίζουν τα καπρίτσια. Τα συναισθήματα τους πολλές φορές έρχονται σε ρήξη με το λεγόμενο «καθήκον» τους, κάνοντας τους ακόμα πιο αναποφάσιστους. Θέλουν και οι υπόλοιποι να δείχνουν υπομονή απέναντι τους μέχρι να κατασταλάξουν, όπως και εκείνοι δίνουν τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό τους. Όσο κι αν χρειαστούν.
Όσο για τον τρόπο ζωής που ακολουθούν άντρες και γυναίκες Ζυγοί, τις περισσότερες φορές είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβουν οι γύρω τους. Οι γνήσιοι Ζυγοί, όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα, κάνουν πίσω και περιμένουν. Μοιάζουν να αγνοούν την κατάσταση, σαν να μην τους ενδιαφέρει πια. Δεν είναι έτσι όμως. Χωρίς αμφιβολία, το σπίτι ή το διαμέρισμα που έχουν είναι ακατάστατο και στη δουλειά τους δεν είναι πολύ οργανωμένοι. Ή πάλι, είναι ακριβώς το αντίθετο. Κατά βάθος πάντως χαλαρώνουν μόνο όταν ισορροπούν τα σκέλη της ζυγαριάς.
Εάν η πίεση και στα δύο σκέλη της ζυγαριάς ξαφνικά αυξηθεί, τότε γεμίζουν ενέργεια και αρχίζουν πάλι να αμφιταλαντεύονται. Στην περίπτωση που τα νέα δεδομένα είναι πολύ δυνατά, φτάνουν στο σημείο να μην μπορούν να αναλύσουν άλλο την κατάσταση και να αντιδρούν γρήγορα και μηχανικά.
Η κοινωνικότητα και η προσαρμοστικότητα σε κάθε κοινωνικό τομέα είναι απαραίτητα στοιχεία για κάθε Ζυγό. Για παράδειγμα οι άντρες Ζυγοί απολαμβάνουν τη στιγμή που μαγνητίζουν τα βλέμματα σε ένα πάρτι, ενώ ταυτόχρονα έχουν μια πολύ ωραία σύντροφο στο πλευρό τους. Ως οικοδεσπότες είναι πολύ άνετοι και κολακευτικοί. Τους αρέσει να φέρονται ευγενικά, να διοργανώνουν εκπλήξεις και εορταστικές στιγμές για τους δικούς τους ανθρώπους. Όλα τότε θέλουν να είναι οργανωμένα και υπό έλεγχο και να γίνουν με τον καλύτερο τρόπο. Τα γούστα τους, όπως και της γυναίκας Ζυγού , είναι συνήθως εκλεπτυσμένα. Το ίδιο και η συμπεριφορά τους. Υποστηρίζουν την τέχνη και κάθε τι όμορφο.














Το σπίτι τους θέλουν συνήθως να είναι άνετα διαρρυθμισμένο, με πολυτελή έπιπλα και σπάνια αντικείμενα διακόσμησης. Έτσι νοιώθουν πολύ καλά οι ίδιοι μέσα στο σπίτι. Απολαμβάνουν να παντρεύουν το παλιό με το καινούργιο, τις αντίκες με τις μοντέρνες δημιουργίες, και το γούστο τους σε συνδυασμούς χρωμάτων και σχεδίων είναι εγγύηση. Οι άντρες Ζυγοί προσέχουν πολύ να είναι τυπικοί σε κάθε τους τοποθέτηση και επιλογή. Και αυτό όχι γιατί είναι επιφανειακοί χαρακτήρες, αλλά γιατί παραιτούνται δύσκολα από την ανάγκη για κομψότητα που τους διακρίνει Βλέπουν το παρόν και το μέλλον πολύ αισιόδοξα και βασίζονται στην πρώτη εντύπωση είτε αυτό πρόκειται για εμφάνιση είτε για γνωριμία.
Για να διατηρηθεί «το βάρος πάνω στη ζυγαριά», άρα και η ισορροπία τους, μπορούν να κάνουν τα πάντα. Αναζητούν σχεδόν πάντα την παρουσία των άλλων, δεν αντέχουν .. να παλεύουν μόνοι τους..
Ο τρόπος ζωής που επιλέγουν είναι σε γενικές γραμμές πολύ υγιεινός, όμως καλό θα ήταν να προσέχουν περισσότερο τις λεπτομέρειες και να φροντίζουν τον εαυτό τους. Όσα κρατούν μέσα τους θα πρέπει να τα εξωτερικεύουν τουλάχιστον σε πολύ δικούς τους ανθρώπους. Σύμφωνα με την αστρολογία, τα νεφρά και η ουροδόχος κύστη είναι τα μέρη του σώματος που εμφανίζουν τις περισσότερες ευαισθησίες για άντρες και γυναίκες αυτού του ζωδίου. Η πλειονότητα των Ζυγών έχει επίσης πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα.
Για χόμπι προτιμούν κάτι που τους δίνει ευχαρίστηση και ταιριάζει με τα γούστα τους. Οι άντρες Ζυγοί είναι μεγάλοι βιβλιοφάγοι, ενώ οι γυναίκες όχι μόνο διαβάζουν αλλά συγγράφουν κιόλας. Επίσης, πολλές γυναίκες Ζυγοί ασχολούνται με την ενδυματολογία, γιατί πιάνουν τα χέρια τους και κάνουν άριστους συνδυασμούς σε χρώματα και υφάσματα.


Οι δώδεκα θετικές πλευρές του Ζυγού:

Η διάθεση για βοήθεια και κατανόηση
Η κομψότητα,
Ο φιλελευθερισμός.
Η συμβιβαστικότητα,
Η ευθυμία,
Η εξυπνάδα,
Η γοητεία,
το χιούμορ,
η ευγένεια
κα η καλοσύνη.


Οι δώδεκα αρνητικές πλευρές του Ζυγού :

Τα καπρίτσια
Η υποχωρητικότητα
Η απλοϊκότητα
Η αίσθηση ‘ότι τα ξέρουν όλα,
Η τυπικότητα,
Η αβουλία,
Η μονοτονία,
Η υπεροψία,
Η τάση για το ακαταλόγιστο,
Η μικρότητα,
Η πανούργα συμπεριφορά,
Η τάση να ανακατεύεται εκεί που δεν τον σπέρνουν



Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού ανάλογα με τον ωροσκόπο του:


Ο Κριός ως ωροσκόπος αυξάνει τις αντιστάσεις των Ζυγών. Είναι πιο κλειστοί και πιο απόλυτοι μερικές φορές σε σχέση με τον τυπικό και ευγενικό χαρακτήρα του γνήσιου Ζυγού και αυτό μερικές φορές γίνεται αιτία για παρεξηγήσεις.
Ο Ταύρος ως ωροσκόπος δίνε μεγαλύτερη υπομονή στο Ζυγό. Γίνεται έτσι πιο έντονη η επιθυμία και η προσπάθεια για το καλό και το όμορφο.


Οι Δίδυμοι ως ωροσκόπος ενισχύουν τις δυνάμεις και τις αντοχές του Ζυγού. Είναι και τα δύο ζώδια του αέρα και η όρεξη για ζωή και εμπειρίες αυξάνεται συνεχώς, όπως αντίστοιχα και η προσπάθεια να παραμείνουν προσγειωμένοι και να μην ξεφεύγουν από την πραγματικότητα. Είναι πολύ τυχεροί στον έρωτα, όμως αυτή η δημοτικότητα τους μερικές φορές τους οδηγεί σε ουτοπικούς σκέψεις.
.
Ο Καρκίνος ως ωροσκόπος κάνει τους Ζυγούς πιο ευαίσθητους και μερικές φορές πιο αναποφάσιστους από ότι είναι. Κάνουν περισσότερα καπρίτσια και η συμπεριφορά τους πολλές φορές είναι αλλοπρόσαλλη. Δεν τρέφουν μεγάλες φιλοδοξίες, είναι ευχαριστημένοι με τα λίγα και γίνονται πολύ αγαπητοί στους άλλους επειδή ξέρουν να ακούν.

Ο Λέοντας ως ωροσκόπος αυξάνει τη γενναιοδωρία στους Ζυγούς. Έχουν πολλούς προστάτες, ακόμα κι όταν οι ίδιοι εκδηλώνουν ηγετικές διαθέσεις. Βάζουν υψηλούς στόχους και τους πετυχαίνουν, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα ερωτικά τους..

Ο Παρθένος ως ωροσκόπος ευθύνεται για την ανησυχία και την αυξημένη προσοχή στα οικονομικά και την οργάνωση. Αποκαλύπτονται όμως αρκετές φορές άβουλοι και από φίλους έχουν λίγους και καλούς. Τις ερωτικές δεσμεύσεις τις αντιμετωπίζουν με πολλή σκέψη, γιατί πριν προχωρήσουν σε κάτι θέλουν να είναι όσο το δυνατό πιο σίγουροι.

Ο Ζυγός ως ωροσκόπος ενισχύει την ανάγκη για αρμονία και ισορροπία που έχουν ούτως ή άλλως Ζυγοί. Είναι ακριβοδίκαιοι και, εάν δεν εξετάσουν όλα τα δεδομένα, δεν παίρνουν απόφαση. Στη δουλειά μπορούν να καταφέρουν πολλά και θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμη περισσότερα, εάν δεν αποκαλύπτονταν τόσο εκλεπτυσμένοι και δεν φοβόνταν τις βαριές δουλειές.

Ο Σκορπιός ως ωροσκόπος κάνει το Ζυγό πιο εύθικτο. Αγαπάει την αλήθεια, τη λέει κι ας μην αρέσει δε κάποιους, και μερικές φορές τους προσβάλλει κιόλας.

Ο Τοξότης ως ωροσκόπος αυξάνει τη διάθεση για κοινωνικότητα στο Ζυγό, την επιθυμία να έχει πολλούς ανθρώπους γύρω του. Με τον τρόπο του αυτό ασκεί μεγάλη γοητεία στους άλλους, κάτι που του ανοίγει και πολλές πόρτες στα επαγγελματικά.

Ο Αιγόκερως ως ωροσκόπος εκλογικεύει το Ζυγό, τον προσγειώνει και ενισχύει τον άξονα της λογικής στην επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν. Είναι πιο καιροσκόπος και ψάχνει την καλοπέραση και την απόλαυση από μικρή ηλικία.

Ο Υδροχόος ως ωροσκόπος ηρεμεί το Ζυγό, τον κάνει πιο ήπιο και με εξαιρετική διάθεση να βοηθήσει όσους τον χρειάζονται. Οι αρχές και τα ιδανικά έχουν γι αυτόν τον πρώτο λόγο, δεν επιτρέπει κανενός είδους εκμετάλλευση στον επαγγελματικό του χώρο, απεναντίας προσπαθεί να τους περάσει τις δικές του ιδέες.

Οι Ιχθείς ως ωροσκόποςενισχύουν την αγάπη για αρμονία και ηρεμία. Έχουν έντονο συναισθηματισμό, ονειροπολούν συχνά και τρελαίνονται για φιλοσοφικές συζητήσεις.

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η αστρολογία έχει δείξει ότι κάθε ζώδιο δεν έχει μόνο μια σειρά από χαρακτηριστικά που αφορούν τη στάση και τη συμπεριφορά του ατόμου, αλλά και κάποια άλλα στοιχεία που του ταιριάζουν και προτιμάει ιδιαίτερα, όπως το χαρακτηριστικό χρώμα, το αγαπημένο λουλούδι, ο πολύτιμος λίθος.

Το στοιχείο που ανήκει ο Ζυγός είναι ο αέρας. Αυτό δίνει στους Ζυγούς και τα χαρακτηριστικά της ανεξαρτησίας και της αμφιταλάντευσης, καθώς συχνά δυσκολεύονται να ισορροπήσουν τη …ζυγαριά, που τους εκπροσωπεί σαν σύμβολο. Στο στοιχείο του αέρα ανήκουν όμως τα ζώδια που προσαρμόζονται πιο εύκολα από όλα τα υπόλοιπα.

Το μπλε σε όλες τους τις αποχρώσεις, από φωτεινό γαλάζιο μέχρι σκούρο μπλε, είναι το χρώμα που προτιμούν περισσότερο. Τους αρέσουν όμως και πολλοί τόνοι του πράσινου, το χάλκινο και το καρμίνιο.

Όσο για τους τυχερούς πολύτιμους λίθους? Αγαπούν τον αχάτη, τον ροζ χαλαζία, την άκουα μαρίνα και το ζαφείρι. Οι περισσότεροι Ζυγοί πιστεύουν επίσης στη θεραπευτική δυνατότητα ων τυχερών πολύτιμων λίθων. Για παράδειγμα, υποστηρίζουν ότι ο χαλαζίας βοηθάει στην ανακούφιση από τον πονοκέφαλο, η άκουα μαρίνα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού, το ζαφείρι ηρεμεί τα νεύρα κ.τ.λ. χαρακτηριστικό μέταλλο των Ζυγών είναι ο χαλκός.

Όλα τα αξεσουάρ που θα επιλέξει ένας Ζυγός θα ταιριάζουν σίγουρα με τα ρούχα του κατά περίσταση. Η αρμονία σε όλο της το μεγαλείο: ύφασμα, σχέδιο και χρώμα, όλα πρέπει να συνδυάζονται μεταξύ τους. Και τα κοσμήματα, φοριούνται από τους Ζυγούς, αλλά με διακριτικότητα. Σπάνια πάντως τους αρέσει να φορούν ψεύτικα κοσμήματα. Για ότι πολύτιμο αγοράζουν, ζητούν πιστοποιητικό γνησιότητας. Το ίδιο ισχύει για όλων των ειδών τα αξεσουάρ τους: η ποιότητα παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ανήκουν σε εκείνη την κατηγορία των ατόμων που ενδιαφέρονται για τις φίρμες και τις διάσημες υπογραφές στα ρούχα. Όταν κάτι είναι καλό, μπορούν να διαθέσουν πολλά χρήματα για να το κάνουν δικό τους, κι ας μην είναι κάποιου διάσημου σχεδιαστή. .
Τα φυτά που αγαπούν οι Ζυγοί είναι οι χρυσόβεργες, οι φράουλες, οι μπανάνες, τα σπαράγγια και τα δαμάσκηνα. Τους αρέσουν πολύ τα αγριολούλουδα και οι κίτρινες μαργαρίτες. Πιστεύουν στις καταπραϋντικές ιδιότητες κάποιων φυτών και στο καλό που κάνουν στην επιδερμίδα. Η φλαμουριά αλλά και το κυπαρίσσι θεωρούνται επίσης αγαπημένα δέντρα των Ζυγών, όπως και η αμυγδαλιά και η συκιά.

TEST ΠΟΣΟ ΓΝΗΣΙΟΣ ΖΥΓΟΣ ΕΙΣΤΕ

ΑΝΔΡΑΣ ΖΥΓΟΣ


ΝΑΙ ΟΧΙ
1. Υπόσχεσθε συνήθως περισσότερα από όσα κάνετε ή λέτε άλλα από αυτά που πιστεύετε? 4 2
2. Τα δίνετε όλα όταν ερωτεύεστε? 2 0
3. Παρακάμπτετε τους καβγάδες? 4 2
4. Πιστεύετε ‘ότι η ζήλεια είναι το αλατοπίπερο στον έρωτα 1 3
5. Φροντίζετε ιδιαίτερα την εμφάνιση σας 4 1
6. Μπορεί κάποιος να βασιστεί εντελώς πάνω σας σε όλους τους τομείς της ζωής ? 0 3
7. Είστε πρώτος στο να συμβιβάζετε καταστάσεις? 4 1
8. Πιστεύετε ότι στο γάμο επιτρέπονται κάποιες ελευθερίες? 3 2
9. Βρίσκετε εύκολα προφάσεις ή δικαιολογίες? 3 1
10. Είναι τα περισσότερα άτομα του κύκλου σας γλυκά και συμπαθητικά? 2 1

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Μέχρι 12 πόντους: Σίγουρα δεν είστε αυθεντικός εκπρόσωπος του ζωδίου. Ενεργείτε με μεγάλη ιδιοτροπία και πολλές φορές με αδικαιολόγητο πείσμα για Ζυγό. Προφανώς ο ωροσκόπο σας σας επηρεάζει πολύ.

Από 13 έως 24 πόντους: Στη συμπεριφορά σας έχετε πολλά χαρακτηριστικά από το ζώδιο του Ζυγού. Ο τρόπος σας, η διάθεση σας για αρμονία, η γλυκύτητα και η ευγένεια προέρχονται σίγουρα από τον Ζυγό. Η στάση σας όμως στον έρωτα δεν είναι η αναμενόμενη: είστε «κολλημένος» πάνω στη σύντροφο σας, με εξαιρετική πίστη στη σχέση σας, ενώ ο Ζυγός έχει περισσότερη ανάγκη από την αίσθηση της ανεξαρτησίας.

Από 24 πόντους και πάνω: Είστε σε όλα ένας γνήσιος Ζυγός. Το ταλέντο σας? Να παραμερίσετε τα προβλήματα και να αναζητάτε συμβιβασμούς ως λύση. Στον έρωτα ενθουσιάζεστε αμέσως, αλλά η φλόγα σβήνει γρήγορα.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΥΓΟΣ


ΝΑΙ ΟΧΙ
1.Είστε ο τύπος της καλής συναδέλφου 2 4
2.Ψάχνετε σύντροφο σύμφωνα με πρότυπο που έχετε στο μυαλό σας? 3 1
3.Σας αρέσει να είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά? 3 0
4.Ξοδεύεετε πολλά χρήματα για ρούχα και καλλυντικά? 4 1
5. Αισθάνεστε που και που ότι η ζωή σας είναι μονότονη κι εσείς μόνη κι έρημη? 2 0
6.Τραβάτε την προσοχή των αρσενικών? 1 3
7. Κριτικάρετε το σύντροφο σας? 0 3
8. Τελειώνετε όλες τις δουλειές σας πριν αρχίσετε καινούργιες? 3 4
9. Πικραίνεστε όταν δεν παίρνετε αμέσως αυτό που θέλετε? 2 1
10. Έχετε γούστο και άποψη για το τι είναι ομορφιά και αισθητική? 4 1

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Μέχρι 12 πόντους: Το ταπεραμέντο σας δεν είναι καθόλου κοντά σε αυτό της γυναίκας Ζυγού. Η θηλυκότητα δεν είναι έμφυτη μέσα σας και δεν σας αρέσει το φλερτ τόσο πολύ. Είστε πολύ τυπική απέναντι στο άλλο φύλο. Προφανώς έχετε επηρεαστεί έντονα από τον ωροσκόπο σας.

Από 13 έως 24 πόντους: Φαίνετε ότι σας αρέσει πολύ το ωραίο, έχετε γούστο και επίσης κάθεστε συχνά μπροστά στον καθρέπτη και θαυμάζετε τον εαυτό σας. Η μόδα είναι πολύ σημαντική για σας, όμως η στάση σας απέναντι στο σύντροφο σας και η προσκόλληση πάνω του δεν είναι χαρακτηριστικό της γυναίκας Ζυγού..

Από 24 πόντους και πάνω: Είναι ξεκάθαρο ότι είστε μια γνήσια Ζυγός. Η δουλειά και τα καθήκοντα έχουν δευτερεύουσα σημασία για σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είστε εντάξει απέναντι τους. Επιδιώκετε να είστε στο κέντρο της προσοχής κι αυτό ενοχλεί κάποιους. Συμπεριφέρεστε όμως τόσο γλυκά και ευγενικά, που οι άλλοι σας συγχωρούν.


[ΠΗΓΗ]

Σχέσεις και Σεξ - 3 άρθρα κάθε μέρα. Στις 11 το πρωί στις 5 το απόγευμα και στις 11 το βράδυ.
Αρκάς - Κάθε βράδυ στις 11:30
Πρόγνωση Καιρού - Κάθε βράδυ στις 11:45
Σαν Σήμερα - Κάθε βράδυ στις 00:00
Εναλλακτική αθλητική ενημέρωση - Κάθε βράδυ 00:00-02:00