promotional banner

Τα τρία είδη του...σεξ!!


1) Το Σεξ με Στόχο
Αυτό το είδος της σεξουαλικής επαφής έχει μόνο έναν στόχο: τον οργασμό. Το παιχνίδι είναι απλό: αυξανόμενη σεξουαλική ένταση, ερεθισμός, οργασμός. Δεν παίζει ρόλο τόσο η σχέση με τον παρτενέρ, αφού δεν υπάρχει ουσιαστική συναισθηματική επαφή, αλλά στεγνό και καυτό σεξ.
Για ένα one night stand αυτό το σεξ είναι το ιδανικό, αλλά όταν κάποιος έχει μια σταθερή σχέση και συνειδητοποιήσει ότι το μόνο είδος σεξ που "διαπράττει" είναι αυτό, τότε έχουμε πρόβλημα.
Οι άντρες μπορεί να είναι συνηθισμένοι σε αυτό το πιο "μηχανικό" σεξ, αλλά οι γυναίκες χρειάζονται και άλλα πράγματα, πιο αισθησιακά για να ερεθιστούν. Πολλές φορές, αισθάνονται "χρησιμοποιημένες" και ότι στη θέση τους θα μπορούσε να υπάρχει μια οποιαδήποτε άλλη γυναίκα.
Οπότε αν και σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται "κακό", δεν συνιστάται σε καθημερινή βάση όταν θέλετε να έχετε μια πετυχημένη σεξουαλική σχέση.

2) Το Σεξ της Ανασφάλειας
Αυτό το είδος σεξ συμβαίνει όταν δεν είμαστε σίγουροι αν ο σεξουαλικός μας παρτενέρ μας θέλει πολύ, όταν χρειαζόμαστε μια επιβεβαίωση. Δεν το παθαίνουν μόνο οι ανασφαλείς γυναίκες, αλλά και οι άντρες φυσικά.Σε αυτήν την περίπτωση, αγχωνόμαστε για τις σεξουαλικές μας επιδόσεις και προσπαθούμε να ευχαριστήσουμε τον/την σύντροφό μας για να κερδίσουμε την εύνοια του/της.
Δεν "δινόμαστε" κατά τη διάρκεια, αλλά επικεντρωνόμαστε στις αγκαλιές και τα... ζουζουνίσματα. Παρόλο που και αυτά χρειάζονται και δεν υπονοούν το "κακό" σεξ, όταν ασχολούμαστε υπερβολικά με τον άλλον, ξεχνάμε να αφεθούμε στον δικό μας ερωτισμό.
Αν παρατηρείτε ομοιότητα με την δική σας σεξουαλική ζωή, ίσως ήρθε η ώρα να το συζητήσετε με την σύντροφό σας για τις ανασφάλειες σας.

3) Το Σεξ του Συγχρονισμού
Είναι όταν όλα συμβαίνουν ταυτόχρονα. Υπάρχει και ο αισθησιασμός, και η τρυφερότητα αλλά και η ένταση. Είναι το είδος του σεξ που ικανοποιεί πλήρως και τους δύο συντρόφους γιατί δεν αφήνει κανέναν δυσαρεστημένο. Το κλειδί δεν είναι η τεχνική ή τα μεγέθη αλλά το πόσο κοντά αισθάνεται ο ένας στον άλλο. Το πραγματικά ιδανικό σεξ πρέπει να επιτρέπει την επικοινωνία και να εκφράζει τις ανάγκες μας.
Το σεξ του συγχρονισμού δεν μπορεί να συμβεί σε ένα one night stand, ούτε τις πρώτες φορές με μια συγκεκριμένη γυναίκα. Οι έρευνες δείχνουν ότι όσοι-ες βασίζονται συναισθηματικά με τον/την παρτενέρ τους, όσοι-ες έχουν έναν δυνατό δεσμό κάνουν σεξ πιο συχνά και το ευχαριστιούνται περισσότερο.

Όταν λοιπόν μιλάμε για ένα "καλό σεξ" εννοούμε ακριβώς αυτό το είδος
[πηγή]