promotional banner

Έρωτας μέσω Internet


Συχνά η προσπάθεια ανεύρεσης ερωτικού συντρόφου μέσω του Διαδικτύου εγκυμονεί κινδύνους.

Καθώς σήμερα ο περισσότερος κόσμος έχει πρόσβαση στο Internet, η τάση για online επικοινωνία βρίσκεται σε πραγματική έξαρση. Με την αυξανόμενη δημοτικότητα αυτού του τρόπου δημιουργίας σχέσεων, μερικά άτομα συχνά δεν λαμβάνουν υπόψη τους ότι αυτό μπορεί να είναι ή να εξελιχτεί σε μια αρκετά επικίνδυνη κατάσταση.

Οι διαπιστώσεις μας, όταν επισκεφτήκαμε μερικούς από τους θεωρούμενους περισσότερο δημοφιλείς και «ειλικρινείς» δικτυακούς τόπους, ήταν πολλές και διάφορες:

* Ως κομψές και ελκυστικές κυρίες, δεχτήκαμε από πολύ έξυπνα μέχρι ανόητα και πρόστυχα μηνύματα, αλλά πάντως πάρα πολλά, πρωτίστως από άντρες, αλλά και από ομοφυλόφιλες γυναίκες.

* Ως προκλητικές ιέρειες του σεξ, είχαμε τεράστιο σουξέ! Υβριστικοί ή πρόστυχοι, προκλητικοί ή ντροπαλοί, όλοι επιζητούσαν μια ερωτική συνεύρεση. Οι περισσότεροι από τους μισούς ομολογούσαν ότι ήταν παντρεμένοι...

* Ως γοητευτικοί, αδέσμευτοι και οικονομικά ανεξάρτητοι τριαντάρηδες, κάναμε θραύση, αν και πολλές έμπειρες στο χώρο γυναίκες δεν «τσίμπησαν». Είχαμε, όμως, πολλές προτάσεις και για ομοφυλοφιλική δράση.

* Τέλος, ως παντρεμένοι πενηντάρηδες μέτριας εμφάνισης, πήραμε μόνο ένα μήνυμα, από απελπισμένο ομοφυλόφιλο στρατιωτικό!

Γενικά, πάντως, μη νομίζετε ότι δεν μπορείτε να μπείτε σε μπελάδες με κάθε καρυδιάς καρύδι, που του δίνετε την εντύπωση ότι αναζητάτε τη γνωριμία μαζί του. Για να συνομιλείτε, λοιπόν, online με αγνώστους εκ του ασφαλούς:

* Χρησιμοποιήστε ψευδώνυμο.

* Όταν βρίσκεστε σε μια γραμμή συνομιλίας (chat line), αφήστε κενό το δημόσιο προφίλ σας.

* Μη δίνετε ποτέ τη διεύθυνση ή το τηλέφωνό σας.

* Αποφύγετε να στέλνετε τη φωτογραφία σας σε άλλους.

* Αν αποφασίσετε να αλληλογραφήσετε με e-mail, δημιουργήστε ένα λογαριασμό με ψευδώνυμο.

* Δεν έχει σημασία πόσο ειλικρινής δείχνει κανείς. Χρειάζεται πολύς καιρός για να εμπιστευτείτε κάποιον.