promotional banner

Sex: Car-ma Sutra!


Γράφει η Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Στην ερώτηση «σπίτι μου, σπίτι σου ή κάπου αλλού;» η πιο δημοφιλής απάντηση, τουλάχιστον για τη νεολαία, είναι το αυτοκίνητο, αφού όλο και κάποιος γονιός είναι στο σπίτι.

Οι στατιστικές λένε ότι ένας στους δύο έχει δοκιμάσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του να κάνει σεξ στο αμάξι, κάτι που μπορεί να ακούγεται δελεαστικό στη θεωρία, όμως στην πράξη μπορεί να αποτελέσει μια άκρως επώδυνη εμπειρία, κυρίως λόγω της έλλειψης χώρου. Ποιος τύπος αυτοκινήτου είναι επομένως καλύτερος στο κρεβάτι; Το Car-ma Sutra έρχεται να μας βοηθήσει να βρούμε την ιδανική στάση ακόμα και στο πιο μικρό όχημα, δίνοντας παράλληλα συμβουλές που θα δώσουν γκάζι στις ερωτικές αποδράσεις μας εντός κι εκτός πόλης.

car-ma-386.jpg


Τετ-α-τετ
Ιδανικά μοντέλα: Λιμουζίνες, όπως η Mercedes CLK, E-Coupe.
Γκάζι: Το αμάξι είναι ιδανικό για τις περιπτώσεις που η γυναίκα θέλει να έχει το πάνω χέρι, να κοντρολάρει το ρυθμό και την ταχύτητα.
Φρένο: Στα βασικά μειονεκτήματα συγκαταλέγεται το γεγονός ότι τα αμάξια τύπου λιμουζίνας τραβάνε άθελά τους τα βλέμματα των περαστικών, γι’ αυτό βάλτε φρένο στην παρόρμηση της στιγμής και επιλέξτε με προσοχή το σημείο όπου θα παρκάρετε, αν δεν θέλετε να ακούσετε το χειροκρότημα του κοινού στο τέλος. Σημαντικό: Κλειδώστε καλά τις πόρτες, γιατί είναι πολύ εύκολο να προσγειωθείτε στο πεζοδρόμιο πάνω στο πάθος.

Open-air συγκινήσεις
Ιδανικά μοντέλα: Ολα τα κάμπριο.
Γκάζι: Είναι η στάση που αφήνει και στους δυο παρτενέρ τη μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Κράμπες, λουμπάγκο και μουδιασμένα μέλη αποτελούν άγνωστες λέξεις για τους φαν των κάμπριο.
Φρένο: Μη σας ξεγελάει ο ήλιος. Διανύουμε τις τελευταίες μέρες του φθινοπώρου, πράγμα που σημαίνει ότι παραμονεύει ο κίνδυνος κρυολογήματος. Επιπλέον, προσοχή στα ντεσιμπέλ σας για να μην κατηγορηθείτε για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Σαν στο σπίτι σας

Ιδανικά μοντέλα: Μικρά SUV, όπως το Ford Kuga και το VW Tiguan.
Γκάζι: Στάση με μεγάλη ελευθερία κινήσεων στα πόδια, τουλάχιστον για εκείνον, αφού μπορεί να ξαπλώσει σχεδόν όπως στο κρεβάτι του και να αφήσει τα υπόλοιπα σε εκείνη.
Φρένο: Κινήσεις τύπου πάνω-κάτω είναι καλό να αντικατασταθούν με κινήσεις τύπου μπρος-πίσω, εκτός κι αν εκείνη φοράει μόνο το… κράνος της.

Στάση κουλουριασμένα φίδια
Ιδανικά μοντέλα: Κυρίως μικρά, όπως το Golf και το Audi A3
Γκάζι: Η έλλειψη χώρου δεν είχε ποτέ της τόσα πλεονεκτήματα. Για να χωρέσετε και οι δυο θα πρέπει να φέρετε τα κεφάλια σας κοντά, γεγονός που αφήνει το περιθώριο για αισθησιακούς ψιθύρους στο αφτί του άλλου.
Φρένο: Στον πρώτο γύρο θα βγείτε αρτιμελείς. Στο δεύτερο, αποκλείεται να βγείτε χωρίς μια μελανιά για ενθύμιο.

Παραδοσιακά
Ιδανικά μοντέλα: Compact μοντέλα, όπως το VW Beetle και η Alfa 147.
Γκάζι: Δίνεται και στους δύο η δυνατότητα να ξαπλώσουν, έτσι ώστε να μη γίνονται εύκολα αντιληπτοί από τους περαστικούς. Οποιος είναι από πάνω μπορεί να τσεκάρει και την κίνηση από το πίσω παράθυρο.
Φρένο: Αυτή η στάση δεν ενδείκνυνται για αγύμναστους κοιλιακούς και δικέφαλους. Αν δεν περνάτε τουλάχιστον ένα τρίωρο την εβδομάδα στο γυμναστήριο, δοκιμάστε κάποια από τις προηγούμενες, πιο άνετες στάσεις.