promotional banner

Sex: Τι τρελά κάνεις για εκείνον;


Η κορυφαία Μαρινέλλα το τραγούδησε πρώτη και πολύ εύστοχα: "για σένανε μπορώ να ζητιανέψω, κάθε ντροπή ν' αντέξω, να βγω γυμνή στους δρόμους, αντίθετα στους νόμους, τις φλέβες μου να κόψω, πατρίδα να προδώσω".



Μπορεί η σύγχρονη γυναίκα να μην πέφτει στο απόσπασμα ή στα χαρακώματα για έναν άντρα που διεκδικεί, αλλά κάνει ένα σωρό τρελά και παράτολμα εγχειρήματα για να τον κρατήσει δικό της για πάντα. Ο αγαπημένος σου είναι πιθανό να μην καταλαβαίνει τον κίνδυνο και την τρέλα που έχουν οι πράξεις σου, όμως εσύ γνωρίζεις πολύ καλά τα δεκάδες απίστευτα πράγματα κάνεις για εκείνον! Ιδού μερικά από αυτά:

Τρέχεις στα γυμναστήρια, στα κομμωτήρια και στα σπα νυχθημερόν: εκείνος πιστεύει ότι δεν ξέρεις που να σκορπίσεις τα λεφτά σου και σε κατηγορεί ως σπάταλη μάλιστα. Εσύ που βγάζεις με ιδρώτα το κάθε ευρώ, γνωρίζεις πολύ καλά ότι δεν χύνεις τόνους ιδρώτα στο γυμναστήριο και δεν υποφέρεις τον πόνο της χρέωσης για τις ανταύγειες, για κανέναν άλλο λόγο, παρά για να τον σαγηνεύσεις. Και ας το παραδεχτούμε: σιγά μην πάρεις σβάρνα τα σπα και τα κομμωτήρια για την πάρτη σου και μόνο και όχι γιατί κυνηγάς έναν άντρα.

Η αποτρίχωσή σου στην ευαίσθητη περιοχή περιλαμβάνει βραζιλιάνικο σχήμα: ποιός λόγος άλλος εκτός από την δική του ηδονή, υπάρχει στο να υποστείς ξανά και ξανά την βίαιη αφαίρεση κάθε μικρής ή μεγάλης τριχούλας στην περιοχή του αιδοίου σου, αυτό που στην καθομιλούμενη αποκαλούμε βραζιλιάνικο. Καμιά γυναίκα δεν αντιμετωπίζει με ευχαρίστηση το μαρτύριο αυτό εκτός κι αν ο αγαπημένος της της έχει τονίσει τυχαία ή επίτηδες το πόσο λατρεύει το αιδοίο που θυμίζει αθώο κοριτσάκι ή εκείνες τις εκρηκτικές βραζιλιάνες που αφαιρούν κάθε υποψία τρίχας για να χωρέσουν στα μικροσκοπικά μπικίνι τους,

Το ταυτόχρονο άνοιγμα της βρύσης του νιπτήρα κάθε φορά που ουρείς: το ξέρω ότι είναι αστείο, είναι ντροπιαστικό αλλά τι να κάνουμε, είναι και αλήθεια. Κάθε φορά που ο καλός σου είναι σπίτι ή όταν πηγαίνετε ταξίδι μαζί, δεν θέλεις να χαλάσεις το μυστήριο, να διαλύσεις το όνειρο της γυναίκας Θεάς, που φυσικά ούτε αφοδεύει, ούτε ουρεί. Έτσι, άπαξ και μπεις στο μπάνιο, αφήνεις τη βρύση να τρέχει για να καλύψεις τις φυσιολογικές σου ανάγκες. Λες και εκείνος δεν είναι άνθρωπος και δεν ξέρει τι κάνει στο μπάνιο.

Φοράς τα δωδεκάποντα ακόμα και με στραμπουλιγμένο πόδι: ναι ο δίμετρος αγαπημένος σου λατρεύει το σπορ ντύσιμο και τα φλατ αθλητικά παπούτσια. Κι όμως εσύ επιμένεις να φοράς τις γόβες στιλέτο κάθε φορά που τον συνοδεύεις έξω, ακόμα και μετά από πολύωρη ορθοστασία στη δουλειά. Όχι, δεν είσαι τρελή, ούτε μαζοχίστρια, ούτε και θέλεις να αισθάνεσαι σέξυ, όπως του επισημαίνεις διαρκώς. Αλλά το να φαίνεσαι σαν την μικρή κοντή κορούλα ή καλύτερα γιαγιάκα δίπλα του, μπορεί να σε στείλει στο νοσοκομείο και ως σκέψη.

Αγοράζεις δωράκια για τους φίλους και τους συγγενείς του: σίγουρα, δεν έχεις καμία όρεξη να χαλάς τον μισθό σου σε δώρα για άτομα που ούτε οικογένειά σου είναι (ακόμα τουλάχιστον), ούτε σε δένει κάτι παραπάνω μαζί τους. Αλλά τι να κάνεις που πρώτον δεν τον εμπιστεύεσαι ότι θα θυμηθεί το δώρο γενεθλίων της μαμάς του και δεύτερον επιθυμείς διακαώς να σε συμπαθήσουν οι φίλοι και οι δικοί του.

Προσποιείσαι ότι έρχεσαι σε οργασμό: είναι λάθος, το απόλυτο λάθος, το υπέρτατο λάθος, αλλά το κάνεις. Προσποιείσαι ότι έρχεσαι σε οργασμό μαζί του, ενώ τις περισσότερες φορές απέχεις πολύ από το να πεις ότι ικανοποιήθηκες στο σεξ μαζί του. Αλλά τι να κάνεις, που τον αγαπάς τόσο πολύ, που δεν θέλεις να τον πικράνεις και να του δείξεις ότι δεν το κατέχει το άθλημα του έρωτα.

[Women only]