promotional banner

Sex: Δώσ' της τα φώτα σου!


Αντί να την αφήνεις στο σκοτάδι, όπου κρύβει τις ανασφάλειες και τις ντροπές της, ενθάρρυνέ τη να το κάνει στα φανερά κι άλλαξέ της τα φώτα.

Παίξε κρυφτό
Μπορεί όταν ήσουν μικρός να έχανες κάθε φορά που σε έβαζαν να τα φυλάς, αλλά τώρα θα ξέρεις από την αρχή πως έχεις τη νίκη στο τσεπάκι. Ξεκινώντας το παιχνίδι με ένα μαντίλι δεμένο στα μάτια σου, εκείνη θα στερείται κάθε δικαιολογίας για να μην αφήσει ανοιχτό το φως κι εσύ θα απολαμβάνεις προκαταρκτικά με τεταμένες τις τέσσερις αισθήσεις σου. Εκτός από την έξαψη της φαντασίας της, το κρυφτό θα τονώσει και την αυτοπεποίθησή της δίνοντάς της τον απόλυτο έλεγχο. Οταν λοιπόν ο έλεγχος φύγει από τα χέρια της κι αρχίσει να δουλεύει η μηχανή σου, τα φώτα θα είναι ανοιχτά και τα εσώρουχα βγαλμένα.

Βάλ' τη στη θέση της
Οσο κι αν απεχθάνεσαι τις στημένες φάσεις, η σκηνοθεσία στο σεξ μπορεί να ρίξει για πάντα φως στο κρεβάτι σου. Ξέχνα για λίγο τις δικές σου αγαπημένες στάσεις και προτίμησε αυτές που κάνουν εκείνη να νιώθει καλύτερα με το σώμα της. Γύρνα τη στο πλάι, όπου τα πόδια της δείχνουν λεπτότερα και η μέση της πιο στενή. Θυμήσου αυτά που γράφει στο Brief Encounters η Emily Dubberley: «Οταν μια γυναίκα τσεκάρει την περιφέρειά της, δίνει στο σώμα της μια κλίση, που την κάνει να φαίνεται μεγαλύτερη απ' ό,τι είναι. Οταν πάλι βλέπει το στήθος της από πάνω, η βαρύτητα παίζει το ρόλο της και της δημιουργεί κόμπλεξ». Για να το απολαύσετε και οι δύο το ίδιο, βάλ' τη στα τέσσερα με την πλάτη της να σχηματίζει τόξο.

Ανάλαβε χρέη φωτιστή
Τσέκαρε αρχικά τις αντιδράσεις της στον χαμηλό φωτισμό ενός επιδαπέδιου φωτιστικού με ρυθμιστή έντασης και μετά δοκίμασε πιο προχωρημένες τεχνολογικά λύσεις. Ενα soft box, που διαχέει τέλεια το φως, είναι αυτό που σου προτείνει ο φωτογράφος Perou του αγγλικού ΜΗ. «Κάνει το χρώμα του δέρματος να φαίνεται ομοιόμορφο και λειαίνει τα περιγράμματα» σου εξηγεί αμέσως μετά. Αν τώρα εσύ δεν θες να ξοδέψεις μια περιουσία, μπορείς να φτιάξεις μόνος σου ένα soft box με οδηγίες που θα βρεις στο Ιντερνετ. Ο πιο εύκολος τρόπος πάντως είναι να τοποθετήσεις ένα ασύρματο φλας σε ένα χαρτόκουτο, αφού το σκίσεις από τη μία πλευρά του και κρεμάσεις στη θέση του χαρτονιού ένα λευκό πανί.

Δώσ' της κάλυψη
«Ολες οι γυναίκες έχουν κάποιο σημείο στο σώμα τους που δεν τους αρέσει» σου επισημαίνει η ψυχοθεραπεύτρια Vicki Ford. «Ενα πάπλωμα λόγω της δυσκινησίας και του σχήματός του δεν μπορεί να τραβηχτεί με ευκολία την κατάλληλη στιγμή». Ενα δαντελωτό ύφασμα ή ένα μεταξωτό σεντόνι είναι πιο αποτελεσματικά. Εκτός από στυλάτες επιλογές, είναι και all year long, καθώς χρησιμοποιούνται, είτε έξω έχει 40° C είτε 0° C. Μπορεί να καλύπτει τους μηρούς της όταν φιλάς την κοιλιά της και το στομάχι της όταν περιποιείσαι το στήθος της.

Παίξ' της τα φώτα
Φώτισέ τη με διαφορετικούς τρόπους και όλοι οι προβολές της γειτονιάς θα πέσουν πάνω της.

Φως κεριών
Εσένα σου επιτρέπει να δεις τα απαραίτητα κι εκείνη να τα κρύψει.
Πρόσεχε: Μη βάλεις φωτιά στο υπόλοιπο σπίτι. Τοποθέτησε τα κεριά μακριά από κουρτίνες.

Φως ενυδρείου
Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και της αποκαλύπτει τις ευαισθησίες σου.
Πρόσεχε: Μην ξεχάσεις να ταΐσεις τα ψάρια και καθώς την έχεις γυρισμένη προς τα εκεί προσέξει κάνα δυο να κολυμπούν κι όλα τα άλλα να επιπλέουν ανάσκελα.

Φως ασπρόμαυρης ταινίας
Η εναλλαγή φωτεινών και σκοτεινών σκηνών γίνεται μέρος των προκαταρκτικών.
Πρόσεχε: Μην τα δεις σκούρα πετυχαίνοντας σενάριο που διαδραματίζεται νύχτα και, κυρίως, μην ξεχάσεις να πατήσεις mute.

Φως προφύλαξης οθόνης
Ευκαιρία να βγάλει τα λεφτά της η 24άρα σου μεταφέροντας την ευκρίνειά της και στο κρεβάτι σου.
Πρόσεχε: Μην έχεις επιλέξει να προβάλλονται τα περιεχόμενα του φακέλου «Οι εικόνες μου» και σε πάρει το μάτι της με καμιά πρώην.

Φως στο μέσα δωμάτιο
Το πάθος της στιγμής επιβάλλει ένα φως ξεχασμένο και μία πόρτα μισάνοικτη.
Πρόσεχε: Μη δει φως και η θεία σου που μένει παραδίπλα κι ανοίξει με τα κλειδιά της να σου αφήσει φαγητό.

Black light
Μπορεί να σου θυμίζει κάτι από 80s κιτς, αλλά είναι από τους πιο φιλικούς στις καμπύλες της φωτισμούς.
Πρόσεχε: Μην την τρομάξεις δείχνοντάς της τα δόντια σου.