promotional banner

Χριστούγεννα: Θα φουντώσει πάλι η μάχη για το τηλεκοντρόλ;


Κάθε φορά που η οικογένεια συγκεντρώνεται στο σαλόνι κυριαρχεί το ίδιο πρόβλημα, η μάχη για το τηλεκοντρόλ. Όμως φέτος οι οικογένειες δηλώνουν ότι θα κρατήσουν ειρηνική ατμόσφαιρα στο σπίτι...

Μόνο το 4% των Ευρωπαίουν είναι έτοιμο να αρχίσει τον καυγά για το τηλεκοντρόλ. Ένα 20% θα προσπαθήσει να διαπραγματευτεί την κατοχή του, τουλάχιστον για ένα μέρος της βραδιάς, ενώ σχεδόν ένας στους τέσσερις ούτε θα μπεί στον κόπο να το διεκδικήσει.

Όσο για το υπόλοιπο 43% των «ειρηνιστών του τηλεκοντρόλ» αυτοί δίνουν διαφορετικές απαντήσεις, αλλά οι περισσότεροι καταλήγουν να συμφωνήσουν με τα άλλα μέλη της οικογένειας για το τι πρόγραμμα θα παρακολουθήσουν και μοιράζονται τον έλεγχο.

Ευρωπαϊκές στατιστικές...

- Το 20% των Ευρωπαίων θα προσπαθήσει να διαπραγματευτεί την κατοχή του τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης, τουλάχιστον για ένα μέρος της βραδιάς.

- Ένας στους τέσσερις δεν θα διεκδικήσει καθόλου τη συσκευή.

- Το 5% θα προσπαθήσουν να πάρουν το τηλεκοντρόλ φλερτάροντας!

- Το 4% είναι έτοιμο για καυγά ώστε να κρατήσει δικό του το μαγικό εργαλείο.

- Το 40% εύχονται να υπήρχε πάνω στο τηλεκοντρόλ ένα κουμπί που να επιτάχυνε την καθαριότητα του σπιτιού μετά τη γιορτή.

- Λιγότεροι από ένας στους πέντε (το 19%) θα πατούσαν με χαρά το κουμπί που θα έβαζε σε σίγαση ?την οικογένεια μετά το γιορτινό τραπέζι. Τουλάχιστον για 20 λεπτά!

- Και τέλος, λιγότεροι από ένας στους δέκα (το 9%) θα ήθελε ένα κουμπί που θα το πάταγε και θα έβαζε σε σίγαση τα παιδιά!

[e-go]