promotional banner

Αποκτήστε σεξαπίλ!


Αν δεν ξέρετε πώς να ικανοποιείτε σεξουαλικά τον εαυτό σας, ήρθε η ώρα να μάθετε πώς θα το κάνετε.

Αν θέλετε να αλλάξετε τις σεξουαλικές σας συνήθειες, ήρθε ο καιρός να αφήσετε το παρελθόν και να ορίσετε το μέλλον. Να, λοιπόν, μερικές ιδέες για τη νέα σεξουαλική σας ζωή.

* Κάντε μια μικρή ανασκόπηση των τελευταίων χρόνων σχετικά με τη σεξουαλική σας συμπεριφορά. Υπογραμμίστε ποιες από τις προηγούμενες αντιλήψεις σας για το σεξ δεν σας αντιπροσωπεύουν πια. Για παράδειγμα, αν ακόμα νιώθετε δυστυχισμένος (ή δυστυχισμένη) για το σώμα σας, ήρθε η στιγμή να αφήσετε τις αυτοκατηγορίες. Πώς μπορεί να γίνει αυτό;

* Προφυλαχθείτε όταν ξεκινάει ο αρνητικός διάλογος με τον εαυτό σας. Αντικαταστήστε τις αρνητικές λέξεις με λέξεις επαίνου που αξιολογούν θετικά την εικόνα σας.

* Φτιάξτε μια θετική εικόνα για το παρόν και το μέλλον που να εμπεριέχει όνειρα και εικόνες με βελτιωμένη τη σεξουαλική σας ζωή. Μετά ρωτήστε τον εαυτό σας: Αν είχα τη δύναμη να δομήσω τη σεξουαλική μου ζωή, πώς θα την έφτιαχνα; Πώς θα την αισθανόμουν; Τι θα κέρδιζα; Είμαι έτοιμος να δεχτώ έναν ερωτικό σύντροφο; Αν η απάντηση είναι «ναι», τότε ξεκινήστε αμέσως τις ασκήσεις.

* Σε ένα μεγάλο χαρτί γράψτε τα χαρακτηριστικά που θέλετε να έχει ο σύντροφός σας και τις εμπειρίες που θέλετε να ζήσετε στη νέα σας σχέση. Γράψτε επίσης πώς θέλετε να αισθάνεστε και πώς να συμπεριφέρεστε. Μετά σκεφτείτε ποια στοιχεία είναι απαραίτητο να αλλάξετε ή να δουλέψετε περισσότερο για να γίνει το όνειρό σας πραγματικότητα. Χρειάζεται να αλλάξετε την εικόνα του σώματός σας; Να αναθεωρήσετε ιδέες και πεποιθήσεις για τη σεξουαλική σας συμπεριφορά; Να διώξετε ταμπού;

* Αν συνειδητοποιήσετε ότι δεν ξέρετε πώς να ικανοποιείτε σεξουαλικά τον εαυτό σας, είναι η ώρα να το μάθετε. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να πάρετε ικανοποίηση από έναν ερωτικό σύντροφο.

* Βάλτε λοιπόν τα σχέδιά σας μπροστά και πειραματιστείτε με τον εαυτό σας, το σώμα σας και το μυαλό σας. Φτιάξε την καινούργια σεξουαλική σας πλευρά για να μπορείτε να αντλείτε ικανοποίηση από τη νέα σας σχέση.