promotional banner

Sex: Ορμητικός στα 20, έμπειρος στα 40


Η ερωτική ζωή και η καθημερινή σεξουαλική συμπεριφορά του άνδρα διαφοροποιούνται ανάλογα με την ηλικία του.

Στα 20: Ποιος τον... κρατάει, αφού η τεστοστερόνη τον κάνει ασυγκράτητο. Η ορμή είναι μεγάλη, η απειρία και η αμηχανία το ίδιο. Το ενδιαφέρον του επικεντρώνεται στο να «τα καταφέρει» και η επιβεβαίωση του ανδρισμού του είναι προϋπόθεση της ερωτικής ικανοποίησης.

Στα 30: Έχει εμπειρία και ισορροπία. Ο άνδρας είναι πιο σίγουρος για τον εαυτό του και δεν νιώθει αναγκασμένος να αποδείξει οτιδήποτε. Η πείρα τού έχει δείξει ότι η σωματική και ψυχική οικειότητα δεν είναι μία κατάσταση προς αποφυγήν, αλλά ένας τρόπος να γίνει το σεξ πιο βαθύ και συναρπαστικό. Οι πρώτες ελάχιστες «διαρροές» στη σεξουαλική αντοχή αντισταθμίζονται σε μεγάλο βαθμό από τη μεγαλύτερη ικανότητα στην τεχνική.

Στα 40: Τέρμα το άγχος των επιδόσεων. Τώρα η σεξουαλική του εμπειρία αποδίδει καρπούς. Ο έρωτας χάνει σε ποσότητα αλλά κερδίζει σε ποιότητα. Ο σαραντάρης μπορεί να γευτεί και να χαρίσει μεγάλη ικανοποίηση.

Τα όσα διαβάσατε είναι βέβαια ενδεικτικά και όχι απόλυτα. Ο κάθε άνθρωπος αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση. Και επειδή είναι αδύνατο να σταματήσουμε το χρόνο, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι ν' απολαύσουμε το σεξουαλικό προφίλ που αντιστοιχεί σε κάθε ηλικία.