promotional banner

Τώρα βγαίνει η αλήθεια για τη νέα γρίπη


Ερωτηματικά διεγείρει η εκτεταμένη ύφεση των κρουσμάτων της νέας γρίπης, καθώς οι επιδημιολόγοι προέβλεπαν ότι όσο πλησιάζουμε στην καρδιά του χειμώνα τα θύματα θα πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο. Στο μεταξύ, και ενώ αρκετές ευρωπαϊκές χώρες αναζητούν αγοραστές για τα αδιάθετα εμβόλια και άλλες ακυρώνουν παραγγελίες, μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης ζητούν τη δημιουργία μιας επιτροπής διερεύνησης που θα εξετάσει «την απειλή για την υγεία των ψευδών πανδημιών».

Σύμφωνα με το Γερμανό σοσιαλιστή Βόλφγκανγκ Βόνταργκ, ο οποίος είναι μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης και επιδημιολόγος, λανθασμένα χαρακτηρίστηκε ο ιός Η1Ν1 πανδημία, καθώς αυτό έγινε «υπό την πίεση των εργαστηρίων».
Click here to find out more!

Ο ίδιος καλεί το Συμβούλιο της Ευρώπης να διενεργήσει «έρευνες για τις επιπτώσεις της πανδημίας και του κόστους της σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο», ενώ στο κείμενο που υπογράφεται από βουλευτές δέκα χωρών αναφέρεται ότι τα εργαστήρια «υποκίνησαν την κατασπατάληση πόρων που προοριζόταν για την υγεία προς όφελος αναποτελεσματικών στρατηγικών εμβολιασμού». «Εξέθεσαν χωρίς λόγο εκατομμύρια υγιείς ανθρώπους στους κινδύνους των άγνωστων παρενεργειών των εμβολίων που δεν ήταν επαρκώς δοκιμασμένα».

Από τα πυρά του Βόνταργκ δεν ξεφεύγει η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ). Η έρευνα που θα διενεργηθεί θ’ αναδείξει εάν τα επιστημονικά στοιχεία ήταν σαφή ώστε να κηρυχθεί η νέα γρίπη ως πανδημία, προκειμένου στο μέλλον να αποφευχθούν λανθασμένοι συναγερμοί, σχολιάζει ο Γερμανός σοσιαλιστής.

[πηγή]