promotional banner

Γυναικείος οργασμός: εφικτός για όλες;



Στην αρχή μιλούσαμε για το G-spot, μετά για τους πολλαπλούς οργασμούς και τέλος για το ταντρικό πνευματικό σεξ. Οι συγχρονες γυναίκες βομβαρδίζονται από συμβουλές για καλό σεξ, για το πως να φτάσει τον οργασμό πριν από εκείνον και λοιπά.

Σύμφωνα με έρευνα που επικαλείται το Αbcnews, το 75% των γυναικών δεν φτάνουν σε οργασμό μόνο με το σεξ και απαιτούν την συνδρομή δακτύλων και βοηθημάτων για την διέγερση της κλειτορίδας. Ένα 10% δήλωσε ότι δεν φτάνει σε οργασμό υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Τέτοιες γυναίκες δηλώνουν ότι αισθάνονται λιγότερο γυναίκες, ότι προκαλούνται προβληματα στις σχέσεις τους. Οι γιατροί απλά ακόμα ψάχνονται.

Σήμερα καταλήγουν στο ότι αν και η πνευματική διέγερση βοηθάει τον οργασμό, τον προερχόμενο καθαρά και μόνο από το σεξ, ωστόσο υπάρχουν γυναίκες που δεν θα μπορέσουν ποτέ να φτάσουν σε οργασμό χωρίς την διέγερση της κλειτορίδας, διότι απλά δεν είναι γεννετικά προδιατεθημένες για κάτι τέτοιο. Χοντροειδώς το επιχείρημα λέει ότι όπως δεν είναι όλοι φτιαγμένοι να τρέχουν τα 100μ σε 10’’ έτσι και κάποιες γυναίκες δεν είναι φτιαγμένες για οργασμό από την διείσδυση.
(ΠΗΓΗ:Erwtika | Ερωτικα)

  • Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού κάθε βράδυ 15 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα.
  • Εναλλακτική αθλητική ενημέρωση κάθε βράδυ μετά τα μεσάνυχτα
  • Αρκάς - Κάθε βράδυ στις 11:30
  • Σχέσεις και Σεξ: 3 άρθρα κάθε μέρα. Στις 11 το πρωί στις 5 το απόγευμα και στις 11 το βράδυ.