promotional banner

Πρόβλημα στην ανδρική λίμπιντο;


Δυστυχώς, υπάρχουν φαρμακευτικές ουσίες που προκαλούν σεξουαλική δυσλειτουργία στους άρρενες!

Ό,τι σχετίζεται με παρεμβολές και αρνητική δράση στην ικανότητα των ανδρών να απολαύσουν το σεξ έχει, εκτός από την πραγματική, και μια διάσταση μειωμένης αυτοεκτίμησης, με αρκετές παρενέργειες. Από τον κανόνα αυτό δεν εξαιρούνται διάφορες φαρμακευτικές ουσίες, οι οποίες παρότι θεραπεύουν το εκάστοτε οργανικό πρόβλημα, παράλληλα μπορεί να προκαλέσουν σεξουαλική δυσλειτουργία διαφόρων μορφών και έντασης.

Πώς μπορεί να εμφανιστεί η σεξουαλική ανεπάρκεια (ανικανότητα, δυσλειτουργία); Κατά τους ειδικούς, εκδηλώνεται ως μειωμένη επιθυμία, διαταραχές της στύσης, προβληματική εκσπερμάτωση, απουσία οργασμού ή δυσκολία στην έλευσή του. Είναι αρκετά δύσκολο για τους περισσότερους να φανταστούν, αν δεν γνωρίζουν, πόσο πολλά και καθημερινής χρήσης φάρμακα εμπλέκονται στις διαταραχές της ανδρικής λίμπιντο. Τα πιο σημαντικά είναι:
* Αντικαταθλιπτικά, νεότερα και παλαιότερα: Πρόκειται για ουσίες που συντελούν στη διόρθωση της ψυχικής αποσταθεροποίησης πολλών ανθρώπων. Όμως, είναι δυνατόν να προκαλέσουν μείωση της επιθυμίας, ανικανότητα και πριαπισμό, ενώ, δυστυχώς, η αδιαφορία για το σεξ είναι συχνά και σύμπτωμα των συνδρόμων που αυτά τα φάρμακα καλούνται να θεραπεύσουν.
* Αντιϋπερτασικά, διουρητικά φάρμακα. Μπορεί να χρησιμοποιούνται όλο και λιγότερο στην αντιμετώπιση της υπέρτασης, υπάρχουν όμως πολλοί άνδρες, 45-65 χρόνων, που ήδη θεραπεύονται με αυτά.
* Αντιϋπερλιπιδαιμικά, επίσης χρονίως χορηγούμενα για την αντιμετώπιση της αύξησης των τριγλυκεριδίων, των λιπιδίων και της χοληστερόλης στο αίμα.
* Φάρμακα που καταπολεμούν το έλκος του δωδεκαδακτύλου όταν χορηγηθούν για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
* Τα χημειοθεραπευτικά φάρμακα, που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση των κακοηθειών.

Η αντιμετώπιση του προβλήματος αφορά στη διακοπή χορήγησης του υπεύθυνου φαρμάκου, εφόσον αυτό είναι δυνατόν ή μπορεί να αντικατασταθεί με άλλο, χωρίς τέτοιες παρενέργειες.

  • Σχέσεις και Σεξ - 3 άρθρα κάθε μέρα. Στις 11 το πρωί στις 5 το απόγευμα και στις 11 το βράδυ.
  • Αρκάς - Κάθε βράδυ στις 11:30
  • Πρόγνωση Καιρού - Κάθε βράδυ στις 11:45
  • Σαν Σήμερα - Κάθε βράδυ στις 00:00
  • Εναλλακτική αθλητική ενημέρωση - Κάθε βράδυ 00:00-02:00