promotional banner

Μπορεί μια φιλία να καταλήξει σε ερωτική σχέση;


Είναι ο κολλητός σας και δεν μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε ότι θα μπορούσε να υπάρξει και κάτι άλλο μεταξύ σας εκτός από μια αγνή φιλία.

Κι όμως… Βρεθήκατε σε μια στιγμή αδυναμίας και καταλήξατε με τον κολλητό σας στο κρεβάτι; Δεν είστε η πρώτη ούτε η τελευταία. Το ότι επιλέξατε αυτόν όμως δεν είναι τυχαίο. Μπορεί δύο πραγματικοί φίλοι να καταλήξουν στο κρεβάτι;

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αν πρόκειται για πραγματική φιλία, όχι. Αν όμως κάποιοι άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί, αλλά «βαφτίζουν» τη σχέση τους φιλία, γιατί δεν μπορούν να ομολογήσουν στον εαυτό τους ότι έχουν ερωτικά αισθήματα ο ένας για τον άλλον, τότε αυτό, κάποια στιγμή, μπορεί να οδηγήσει και σε σεξουαλική σχέση. Εάν συνάψετε ερωτική σχέση με τον κολλητό σας, ή θα γίνετε ζευγάρι, αν και οι δύο είστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και έχουν εκπληρωθεί οι συνειδητές ή ασυνείδητες προσδοκίες σας, ή θα καταστραφεί κάθε μορφή σχέσης μεταξύ σας.

Από τη στιγμή που οι δύο «φίλοι» θα φτάσουν στο κρεβάτι η φαντασίωση γίνεται πραγματικότητα. Το αποτέλεσμα όμως μπορεί να μην έχει καμία σχέση με αυτό που ο ένας από τους δύο ή και οι δύο είχαν φανταστεί και τελικά να τους απογοητεύσει.

Είναι γεγονός ότι οι καταστάσεις αυτές μπερδεύουν, γι’ αυτό και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε ανοιχτά. Έτσι θα ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, θα νιώσετε καλύτερα και θα προσπεράσετε τις άμυνες (απόσυρση, θυμός, έμμεση επιθετικότητα) και τα εμπόδια που ενδεχομένως θα προκύψουν.

Σχέσεις και Σεξ:
Ένα άρθρο κάθε βράδυ στις 11
Διαβάστε αυριο στις 11 το βράδυ:
Γιατί κάνουν σεξ οι γυναίκες;