promotional banner

Sex: 5 λάθη που τον βγάζουν προτεινόμενο


Από τότε που ξεκίνησες το ερωτικό παιχνίδι με τα αρσενικά, ψάχνεις απεγνωσμένα να βρεις τον πρίγκηπα του παραμυθιού. Ένα νέο ωραίο, έξυπνο, με τρόπους και πάνω απ' όλα ένα καλό παιδί όπως λέει και η μαμά σου. Όμως, υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που το καλό παιδί παραείναι καλό για εσένα και κάποιες κινήσεις του καλού παιδιού σε ξενερώνουν απίστευτα. Ποιά είναι τα πέντε λάθη του που σε ξενερώνουν;

1- Σε σέβεται υπερβολικά: στις περισσότερες κοινωνικές εκδηλώσεις, οι καλοί τρόποι και ο σεβασμός που δείχνει ο καλό σου επιβάλλεται και είναι καλοδεχούμενος. Παρόλο που οι περισσότερες από εμάς ψάχνουμε με το φανάρι έναν άντρα τζέντλεμαν, ο υπερβολικό σεβασμός μπορεί να σε ξενερώσει. Ένας άντρας που ντρέπεται ή φοβάται να σου πιάσει ακόμα και το χέρι, μπορεί εύκολα να βγει προτεινόμενος για αποχώρηση. Όπως εκείνοι μας θέλουν κυρίες στον κόσμο και άγρια θηλυκά στο κρεβάτι, το ίδιο επιθυμούμε κι εμείς από εκείνους! Αναζητάμε το πάθος, τον αυθορμητισμό και δεν εκτιμούμε το να σκέφτεται πάνω από ένα μήνα το αν θα μας φιλήσει ή όχι!

2- Ενδιαφέρεται υπερβολικά: μπορεί να μην είμαστε και γραμματόσημα (όπως βλακωδώς μας χαρακτηρίζουν ορισμένα αρσενικά) αλλά το φτύσιμο μας το θέλουμε έστω και λίγο. Σίγουρα θέλεις να δείχνει ενδιαφέρον για την καριέρα σου, για τα προβλήματα που σε απασχολούν και για τη ζωή σου γενικά. Αν όμως σε πρήζει στα τηλέφωνα και ενδιαφέρεται να μάθει τον τρόπο που αποτριχώνεσαι και το νούμερο βαφής που χρησιμοποιείς, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Το υπερβολικό ενδιαφέρον εκτός του ότι είναι εκνευριστικό, από κάποια στιγμή και έπειτα καταντά άκρως βαρετό.

3- Κάνει πολλά κοπλιμέντα: κάθε γυναίκα λατρεύει τα κοπλιμέντα και ειδικά όταν αυτά έρχονται από το στόμα του αγαπημένο της. Όμως, υπάρχουν τρις βασικές καταστάσεις στις οποίες τα πολλά κομπλιμέντα δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με καλό μάτι. Πρώτα πρώτα, υπάρχουν τα συνεχή κοπλιμέντα που σου αραδιάζει ακόμα και σε στιγμές που έχεις το μαύρο σου το χάλι. Έπειτα, υπάρχουν τα κοπλιμέντα σε εσένα και σε όλες τις γυναίκες που περνούν από μπροστά του. Τέλος, υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες που σου κάνουν κοπλιμέντα για την τέλεια τσάντα, την απίστευτη φράντζα, τις αγαπημένες σου εσπαντρίγιες. Ένας άντρας που ξέρει τόσες λεπτομέρειες για τη γυναικεία φύση και ομορφιά (από το ρίμελ μέχρι και την καλύτερη αποτριχωτική μέθοδο), δεν μπορεί να είναι και πολύ άντρας!

4- Είναι κλασικός ξερόλας: επειδή εκείνος είναι τελειομανής, πολυμαθής και άρρωστος με την καριέρα του, δεν σημαίνει ότι πρέπει να σε πιέζει να γίνεις το ίδιο. Η εξέλιξή σου στο εργασιακό επίπεδο ή γενικά στη ζωή σου πρέπει να είναι δική σου υπόθεση. Σίγουρα χρειάζεσαι κάποια στήριξη και εμψύχωση στην προσπάθεια να διακριθείς στη ζωή σου αλλά δεν χρειάζεσαι καθόλου ένα άντρα που θα σε πιέζει να εξελιχθείς τόσο πολύ που νιώθεις το οξυγόνο να λιγοστεύει κάθε φορά που βρίσκεσαι κοντά του. Αν ψάχνει μια γυναίκα για να την αλλάξει με βάση τα γούστα του, ας βρει κάποια άλλη.

5- Δείχνει υπερβολικό ενθουσιασμό: δεν ξέρεις αν φταίει το ότι τριαντάρησε και θέλει να αποκατασταθεί ή μήπως δάγκωσε τη λαμαρίνα μαζί σου για τα καλά, αλλά ο αγαπημένος σου κάνει σχέδια γάμου για εσάς τους δύο από τις τρεις πρώτες ώρες γνωριμίας σας. Σίγουρα, στην αρχή κάθε σχέσης ο ενθουσιασμός περισσεύει και από τα δύο μέλη, αλλά μια υπερβολική και υπερενθουσιώδης αντίδραση, μπορεί να σε κάνει να τρέχεις με χίλια για να ξεφύγεις από εκείνον.

Κατερίνα Πατούλια

Σχέσεις και Σεξ: 3 άρθρα κάθε μέρα.
Στις 11 το πρωί στις 5 το απόγευμα και στις 11 το βράδυ.