promotional banner

Μαθήματα... αυνανισμού για άντρες!!!


1. Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος αυνανισμού που επιλέξατε είναι ασφαλής και καθίστε (ή ξαπλώστε) σε μια θέση που θα αισθάνεστε εντελώς άνετα.
2. Βγάλτε το εσώρουχο -αν φοράτε- και μην καταφύγετε σε demi λύση του τύπου το κατεβάζω μέχρι τα γόνατα, γιατί θα δυσκολέψει τις κινήσεις σας και δεν υπάρχει λόγος.
3.Με το καλό σας χέρι χαϊδέψτε την περιοχή των γεννητικών οργάνων. Έρευνες έχουν δείξει ότι ακόμα και στον αυνανισμό χρειάζονται προκαταρκτικά για να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή στύση (= την καλύτερη δυνατά εκσπερμάτωση).
4.Ξεκινήστε με χαλαρό ρυθμό χωρίς να βιάζεστε να ξεμπερδεύετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεν είστε στο στρατό. (Οι φαντάροι να μη λάβουν υπόψη τους 10 συγκεκριμένο tip.)
5.Επιλέξτε το σωστό πιάσιμο με την παλάμη. Εδώ δεν υπάρχουν συμβουλές. Καθείς εφώ ετάχθη. Πάντως, οι σεξολόγοι συνιστούν το πιάσιμο με τα δυο χέρια έτσι ώστε να ερεθίζεται ταυτόχρονα και η περιοχή των όρχεων.
6.Όταν νιώσετε άτι φτάνετε στον προορισμό και πρέπει να ξεφορτώσετε το εμπόρευμα σας, αφεθείτε. Οι περισσότεροι εφευρίσκουν τρόπους για να προστατεύσουν τα γύρω αντικείμενα (έπιπλα, ρούχα, σεντόνια) από το ιπτάμενο σπέρμα. Έχει αποδειχθεί όμως ότι έτσι μειώνεται η ηδονή της εκσπερμάτωσης μέχρι και 40%. Γίνεται σκόντο σ’αυτά![ΠΗΓΗ]