promotional banner

Sex & the house!




Μην περιμένετε μια γυναίκα για να κάνει τον χώρο σας γοητευτικό. φτιάξτε τον μόνοι σας, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ «sexy interior rules».





Rule No.1
Τα έπιπλα του σαλονιού πρέπει πρώτα από όλα να είναι άνετα, να σας χαλαρώνουν. Το ίδιο και τα τεχνολογικά γκάτζετ. Oσο πιο μίνιμαλ και εξελιγμένα τόσο πιο λειτουργικά αλλά και κομψά. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι τα μεταλλικά αντικείμενα είναι ιδιαιτέρως ελκυστικά λόγω των καθαρών και λείων γραμμών τους. Προσθέστε και λίγο ερωτικό χρώμα -κόκκινο, φυσικά, και μοβ.














Rule No.2
Η κρεβατοκάμαρα του σωστού άνδρα χρειάζεται ένα τεράστιο κρεβάτι, να βυθίζεσαι και να απλώνεσαι όσο θες, και ένα έπιπλο με συρτάρια για τα απαραίτητα.



















Rule No.3
Η κουζίνα μπορεί να γίνει ο πιο ερωτικός χώρος του σπιτιού σας. Φέρτε στον νου σκηνές από «9 1/2 εβδομάδες» ή «O ταχυδρόμος χτυπάει πάντα δυο φορές»... και επιλέξτε ξεχωριστά είδη που θα συμπληρώνουν το σκηνικό.














Rule No.4
Φως: το πλέον κυρίαρχο κομμάτι του σπιτιού. Το πιο καθοριστικό για την ατμόσφαιρα, το πιο εύκολο για τη διακόσμηση αλλά και το πιο απαραίτητο. Δαπέδου, κρεμαστά, μίνιμαλ ή παιχνιδιάρικα χρωματιστά, πρέπει όλα να έχουν ντίμερ.









Rule No.5
Βάλτε την ειδική συσκευή τζακούζι που εφαρμόζει σε κάθε μπανιέρα, ανάψτε αρωματικά κεριά, θυμηθείτε να έχετε πάντα πεντακάθαρες λευκές ή γκρι πετσέτες και οδηγήστε τη στον πιο... επικίνδυνο χώρο του σπιτιού. Εκεί όλα μπορεί να συμβούν, αργά ή γρήγορα.






Κείμενα: Μια Κόλλια, Επιμέλεια: Χριστίνα Μήτση, Φωτογραφίες: Γιάννης Oικονομόπουλος(εκτός πρώτης)