promotional banner

Σχέσεις και Σεξ: Πώς θα βρω σύντροφο;


Έχετε λεφτά, μόρφωση και ωραία εμφάνιση; Ωραία, αλλά είναι πια κοινό μυστικό ότι ακόμη και όλα αυτά μαζί δεν αρκούν για να καταφέρετε να βρείτε ταίρι.

Εκτός και αν διαθέτετε πάρα πολλά λεφτά, πάρα πολλή μόρφωση και πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Αλλά και τότε υπάρχει ο φόβος να καβαλήσετε το καλάμι και να μη θέλετε εσείς να ζευγαρώσετε.
Μιλώντας, λοιπόν, για απλούς ανθρώπους που κάνουν ό,τι μπορούν αλλά μένουν διαρκώς... μπουκάλα, υπάρχουν δύο τρία μυστικά που ίσως βοηθήσουν. Οι συμβουλές αυτές ισχύουν τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες.
* Βρείτε τι λάθος έχουν όλοι οι υπόλοιποι. Στην εμφάνισή τους, στα ρούχα τους, στα μαλλιά τους, στις κινήσεις. Τι είναι αυτό που τραβάει και τι αυτό που απωθεί το άτομο που σας αρέσει και τονίστε το. Μην το παρακάνετε, όμως.
* Το μαυρισμένο σώμα ελκύει περισσότερο από το λευκό. Οπότε, είτε θα μείνετε σταθεροί στην... επιλογή του λευκού είτε θα αποκτήσετε αρκετές πιθανότητες να υποστείτε διάφορες ασθένειες του δέρματος, έχοντας όμως βρει ταίρι. Διαλέγετε και παίρνετε.
* Όλοι και όλες θέλουν την «αίσθηση του χιούμορ». Εδώ, δεν υπάρχει συνταγή. Απλώς προσοχή, γιατί αυτό το μαγικό επιβάλλει να δείξετε τα δόντια σας. Ακόμη και αν έχετε αίσθηση του χιούμορ και χαμόγελο προβολέα, κλείστε ένα ραντεβού με τον οδοντίατρο.
* Βρείτε οπωσδήποτε κάτι κοινό στη συζήτηση, ούτως ώστε να μιλάτε μόνο οι δυο σας. Αθλητικά, επαγγελματικά, χόμπι και ό,τι άλλο νομίζετε ότι θα σας βοηθήσει να πείτε δυο λέξεις παραπάνω. Μόλις τα καταφέρετε, ζητήστε τηλέφωνο για να συνεχίσετε τη συζήτηση, είτε γιατί «έχει πολλή φασαρία εδώ» είτε «γιατί έχω εισιτήρια για...» είτε «γιατί έχω συλλογή με...».
* Αν όλα πάνε καλά και έχετε ραντεβού τις επόμενες ημέρες για άγριο σεξ και επειδή το πιο πιθανό είναι ότι δεν έχετε ιδέα πώς γίνεται αυτό, ρίξτε μια ματιά στο Google.
* Ο αυνανισμός είναι καλύτερος από το σεξ, αλλά οι ανθρωπολόγοι υποστηρίζουν ότι είμαστε κοινωνικά όντα και δεν μπορείτε να παραβλέψετε το πόρισμα.