promotional banner

Σχέσεις: Έτοιμες για κατακτήσεις;


Απαλλαχτείτε από κάθε είδους αρνητικές σκέψεις και να είστε σίγουρες ότι θα βρείτε σύντροφο.


Εάν περνάτε τη ζωή σας νιώθοντας ότι είστε πιο χοντρή απ' όσο θα έπρεπε ή πιο κοκαλιάρα από το φυσιολογικό ή πολύ μεγάλη για να ελκύσετε έναν άντρα, το πιθανότερο τελικά είναι να το καταφέρετε!


* Οι αρνητικές σκέψεις παράγουν αρνητικά αποτελέσματα. Από τη στιγμή που θα αποδεχτείτε πως το να βγαίνετε ραντεβού είναι, και πρέπει να είναι, κάτι διασκεδαστικό και όχι κάτι που να σας δημιουργεί στρες και πανικό, τότε οι μέρες της αναζήτησης θα έχουν φτάσει στο τέλος τους.

* Πρέπει να απαλλαχτείτε από κάθε αρνητική σκέψη που σας εμποδίζει να βρείτε το σύντροφό σας και να πιστέψετε πως το πρόσωπο που ψάχνετε μπορεί να εμφανιστεί ανά πάσα στιγμή.

* Οι γυναίκες με χαμηλή αυτοεκτίμηση συχνά επιλέγουν ακατάλληλους άντρες, οι οποίοι είτε ήδη είναι δεσμευμένοι είτε δεν έχουν καμία διάθεση να δεσμευτούν. Άλλες, πάλι, πνίγονται μέσα στην αυτολύπηση εξαιτίας παλαιότερου χωρισμού.

* Όλα έχουν να κάνουν με το πώς βλέπετε εσείς τον εαυτό σας. Αν νιώθετε ελκυστική, εξωτερικά και εσωτερικά, τότε είναι βέβαιο πως ο άντρας που θα μαγνητίσετε θα είναι επίσης γοητευτικός.

* Οι άντρες θέλουν γυναίκες υγιείς, ευδιάθετες και γεμάτες ενέργεια και όχι εξαρτώμενες από αυτούς. Οι γυναίκες πρέπει να επιθυμούν την ύπαρξη ενός άντρα στη ζωή τους και όχι να χρειάζονται έναν άντρα για να παίρνει αποφάσεις γι' αυτές.

* Προσπαθήστε να ανοιχτείτε... Ξεκινήστε αρχίζοντας εσείς συζήτηση με έναν άντρα. Αν αυτός δεν σας ενδιαφέρει ερωτικά, ίσως είναι καλύτερα να μείνετε σε αυτό το στάδιο. Αυτό που έχει σημασία είναι το να αρχίσετε να απελευθερώνεστε. Όταν πλέον θα νιώθετε πιο άνετα, μπορείτε να δοκιμάσετε να συζητήσετε και με έναν άντρα που σας ενδιαφέρει. Σίγουρα θα ανακαλύψετε πως τελικά οι άντρες δεν «δαγκώνουν».

* Να θυμάστε ότι την ανασφάλεια που νιώθετε εσείς την αισθάνονται και αυτοί. Στο χέρι σας είναι να τους βοηθήσετε να ανοιχτούν και να σας πλησιάσουν.