promotional banner

Εφυγε ο Στίβεν Τάιλερ των Αerosmith μετά από 40 χρόνια


Η ψυχή των «Αerosmith», ο Στίβεν Τάιλερ, εγκατέλειψε την μπάντα του, ύστερα από 40 χρόνια συνεργασίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Οι φήμες λένε ότι ο 61χρονος τραγουδιστής των «Αerosmith» έφυγε από το ροκ γκρουπ έπειτα από συναυλία τους στο Αμπου Ντάμπι και έκτοτε δεν είχαν νέα του.

Εφυγε ο Στίβεν Τάιλερ κι ούτε ένα τηλεφώνημα...

«Ο Στίβεν αποχώρησε απ όσο ξέρω», δήλωσε ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Τζο Πέρι. «Δεν ξέρω τίποτα περισσότερο για αυτό απ ό,τι εσείς. Κατέβηκα από το αεροπλάνο πριν από δύο μέρες. Είδα στο Διαδίκτυο πως ο Στίβεν είπε ότι πρόκειται να αφήσει την μπάντα».

Ο Πέρι ισχυρίζεται ότι ο Τάιλερ αρνείται να σηκώσει το τηλέφωνο για να ενημερώσει το γκρουπ για το τι ακριβώς έχει συμβεί: «Δεν έχει επικοινωνήσει ούτε μαζί μου ούτε με οποιοδήποτε άλλο μέλος της μπάντας. Είναι διάσημος για αυτό και το έχουμε συνηθίσει».

Τόσο οι «Αerosmith» όσο και τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι πρόκειται για μια κίνηση που ο Τάιλερ προγραμμάτιζε εδώ και καιρό και έχει σχέση με τη σόλο καριέρα του.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του έλεγε πως δεν ξέρει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του, αλλά «σίγουρα θα έχει σχέση με τον Στίβεν Τάιλερ, θα δουλέψω με το προϊόν του εαυτού μου».

Κατά τη συναυλία στο Αμπου Ντάμπι, ο Στίβεν Τάιλερ είχε μια πτώση πάνω στη σκηνή που προκάλεσε την ακύρωση των επόμενων εμφανίσεών του.