promotional banner

Οι Gogol Bordello Live σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα


ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – PRINCIPAL CLUB THEATER, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΕΜΠΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – FUZZ CLUB, ΑΘΗΝΑ



Οι Gogol Bordello, οι τροβαδούροι του νέο-αισιόδοξου κινήματος, έρχονται, έτοιμοι να μας δώσουν την πιο ‘ενεργειακή παράσταση’ που έχουμε δει!!



Οι Gogol Bordello, η πολυφυλετική μπάντα από την Νέα Υόρκη που κατάφερε να κατακτήσει με τις μοναδικές μουσικές της, Ευρώπη και Αμερική, καταφτάνει! Αν κρίνουμε από την τελευταία εκρηκτική εμφάνισή τους στο Rockwave Festival 2009, όπου πάνω από 15.000 κοινό παραμιλούσε… σίγουρα αυτό που μας περιμένει δεν μπορεί παρά να είναι μία ατελείωτη gypsy punk γιορτή με πρωταγωνιστές τον αεικίνητο Eugene και την πολυπληθή παρέα του.



H μοναδικότητα τους, από την αρχή της πορείας τους στα μέσα των ‘90s μέχρι σήμερα, δεν σταματά να εκπλήσσει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής, όπως ο Manu Chao, οι Dub Trio αλλά ακόμα και η Madonna έχουν συνεργαστεί μαζί τους, με την τελευταία μάλιστα να προτιμά τον Eugene, ως πρωταγωνιστή και στην ταινία της!



Οι τροβαδούροι, που κατάγονται από την Ανατολική Ευρώπη αλλά κατοικοεδρεύουν στην Αμερική, ενώνουν μοναδικά τη τσιγγάνικη μουσική της καταγωγής τους με τα πανκ στοιχεία της Δύσης: κλασσικός ήχος ακορντεόν και βιολιού εναλλάσσεται με έντονα ντραμς, για να μας διηγηθούν την ιστορία της μεταναστευτικής διασποράς της Νέας Υόρκης μέσα από κραιπάλες, χιούμορ και σουρεαλιστικά κοστούμια.



Η θεατρική σκηνική τους παρουσία, έντονα επηρεασμένη από το μπρεχτικό καμπαρέ, και οι υπερκινητικές εκρήξεις που προσφέρουν σε κάθε παράστασή τους, έρχονται να προστεθούν στον Gogol Bordello ήχο για να μεταμορφώσουν την ατμόσφαιρα σε ένα ατελείωτο γλέντι! Στόχος τους, όπως δηλώνουν, είναι να προκαλέσουν το κοινό και να το οδηγήσουν σε νέες πηγές αυθεντικής ενέργειας.



Η θεατρικότητά τους είναι χαοτική και πηγαία και για τον λόγο αυτό μοναδική!! Και όλοι εμείς από κάτω από τη σκηνή, αφήνουμε τον Eugene και την παρέα του να μας ξεσηκώσει! Μα δεν υπάρχει και άλλη επιλογή!... Και τότε ο χορός ξεκινάει!



Το σόου των Gogol Bordello στην Αθήνα, αλλάζει χώρο και θα διεξαχθεί στο νέο Fuzz Club (Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος Πειραιώς & Χαμοστέρνας), την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου.



Τα εισιτήρια που έχουν ήδη πωληθεί, θα ισχύσουν κανονικά για την είσοδο του κοινού στο νέο χώρο.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά στο Ticket House (Αθήνα & Θεσσαλονίκη) και στο www.ticketpro.gr

Τιμή εισιτηρίου:

25€ τα πρώτα 1000 εισιτήρια 30€ μετά την εξάντληση αυτών



Τα εισιτήρια της προνομιακής τιμής των 25€ εξαντλούνται! Σπεύσατε!!



GOGOL BORDELLO

AXIS MUNDI TOUR 2009



GYPSY PUNK EVOLUTZIONE CONTINUES!



Check:

http://www.dailymotion.com/relevance/search/gogol+bordello/video/x9sy2r_rock-wave-festival-official-clip-go_music

http://www.dailymotion.com/relevance/search/gogol+bordello/video/x9mc5z_gogol-bordellostart-wearing-purple_music

http://www.dailymotion.com/relevance/search/gogol+bordello/video/x9llm1_gogol-bordello-american-wedding_music

http://www.dailymotion.com/relevance/search/gogol+bordello/video/x79j7k_gogol-bordello-wonderlust-king-live_music



Line Up

Eugene Hutz – φωνητικά

Sergey Rjabtzev - βιολί

Yuri Lemeshev - ακορντεόν

Tommy Gobena - μπάσο

Eliot Ferguson – ντραμς

Oren Kaplan – κιθάρα

Pam Racine - κρουστά, χορός

Elizabeth Sun - κρουστά, χορός

[mtv]