promotional banner

'Prince of Persia: The Sands of Time'... Ο Gyllenhaal όπως δεν το έχετε ξαναδεί


Γράφει η Ζωή Κοροβέση


Ποιος να το πίστευε ότι μετά τα "Donnie Darko", "Brokeback Mountain" και "Zodiac", θα μετατραπεί σε ήρωα βίντεο παιχνιδιού με ανέμελη κόμη και αστραφτερή πανοπλία;

Ο λόγος για τον Jake Gyllenhaal που παρέα με την μορφονιά Gemma Arterton ανέλαβε να μας διηγηθεί μια απλοϊκή ιστορία γεμάτη περιπέτεια, ειδικά εφέ και ατέλειωτη δράση. Με την ιδιότητα του πρίγκιπα, ο ταλαντούχος ηθοποιός προσπαθεί να αποτρέψει έναν κακό βεζύρη απ' το να καταστρέψει τον κόσμο, έχοντας στη διάθεσή του ένα μαγικό ξίφος που του επιτρέπει να γυρνά πίσω στο χρόνο.

To πρώτο trailer του ''Prince of Persia'' για λόγους που δεν αντιλαμβανόμαστε, δεν έδειξε να ευχαριστεί ιδιαίτερα το κοινό των gamers για το οποίο και προορίζεται, αλλά παραμένει μια ιδιαίτερα φιλόδοξη blockbuster παραγωγή, που θα κάνει την εμφάνισή της στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 28 Μαΐου του 2010.

Θυμίζουμε ότι η παραγωγική εποπτεία ανήκει στον Jerry Bruckheimer (εξού και οι ομοιότητες με τους "Πειρατές της Καραϊβικής"), ενώ στα σκηνοθετικά ηνία συναντούμε τον Άγγλο Mike Newell ("Τέσσερις Γάμοι Και Μια Κηδεία", "Το Χαμόγελο Της Μόνα Λίζα", "Ο Χάρι Πότερ Και Το Κύπελλο Της Φωτιάς").