promotional banner

Sex: Υποκύπτει μόνο σε χάδια


Μάθετε πώς μπορεί να ανταποκριθεί ανθίζοντας το γυναικείο σώμα με τη σεξουαλική διέγερση.

Η σεξουαλική διέγερση της γυναίκας προκαλεί διάφορες αλλαγές σε πολλά σημεία του κορμιού της. Οι χτύποι της καρδιάς γίνονται πιο γοργοί, η ανάσα πιο γρήγορη και κοφτή, τα χείλη ρόδινα. Οι κόρες των ματιών διαστέλλονται, οι θηλές ανορθώνονται. Όσο ανεβαίνει το θερμόμετρο της διέγερσης, στο δέρμα εμφανίζονται κοκκινίλες. Αρχίζει να ιδρώνει και τα στήθη διογκώνονται από την υπεραιμία.
* Η πρώτη αντίδραση της γυναίκας -η οποία προκαλείται κυρίως με τα χάδια είναι η λίπανση του κόλπου. Το πιο ευαίσθητο σεξουαλικό όργανο της γυναίκας, η κλειτορίδα, συνήθως αργεί να φτάσει σε στύση. Όσο φουντώνει η ερωτική επιθυμία, ο κόλπος υγραίνεται περισσότερο διευκολύνοντας έτσι τη διείσδυση του πέους.
* Ο ρυθμός ανταπόκρισης της κλειτορίδας στο ερωτικό παιχνίδι εξαρτάται από το αν τα σεξουαλικά ερεθίσματα που δέχεται είναι άμεσα ή έμμεσα. Αντιδρά πιο γρήγορα στα άμεσα, αυτά που επικεντρώνονται στο στέλεχος ή τη βάλανό της. Τα έμμεσα, τα οποία περιλαμβάνουν χάδια σε άλλες ερωτογενείς περιοχές, όπως οι μαστοί και ο κόλπος, φέρνουν αποτέλεσμα με καθυστέρηση. Η μόνη άμεση διέγερση προκαλείται με το άγγιγμα, όταν τη χαϊδεύουν τα δάχτυλα, τα χείλη ή το πέος σε στύση. Εξαιτίας της θέσης της η κλειτορίδα δεν ερεθίζεται άμεσα κατά τη συνουσία, γι' αυτό συχνά δεν αρκούν μόνο οι κινήσεις του πέους για να την οδηγήσουν σε οργασμό. Ωστόσο, ο έμμεσος ερεθισμός της επιτυγχάνεται και τελικά διεγείρεται, ιδιαίτερα όταν τις παλινδρομικές κινήσεις του πέους συνοδεύουν χάδια.
* Καθώς αυξάνεται η διέγερση, το σχήμα του κόλπου μεταβάλλεται για να υποδεχθεί το πέος. Το επάνω τμήμα του διευρύνεται και επιμηκύνεται. Στην πολύ έντονη διέγερση η διαστολή είναι μεγαλύτερη. Ταυτόχρονα μάλιστα, αλλάζει και το χρώμα των κολπικών τοιχωμάτων και από βαθύ ροζ γίνεται σκούρο βυσσινί. Πριν από τον οργασμό ο κόλπος διαστέλλεται τόσο, ώστε τα τοιχώματά του λεπταίνουν και όλες οι πτυχές του τεντώνονται.