promotional banner

Sex: Είναι κάκιστος εραστής;


Δείξτε στο σύντροφό σας εμπράκτως τι σας αρέσει στη διάρκεια της ερωτικής σας συνεύρεσης.

Είναι ευφυής, ευγενής, δυναμικός, έχει χιούμορ, ντύνεται καλαίσθητα, αγαπά τα ίδια πράγματα με σας... Οι φίλοι σας τον λατρεύουν, η μαμά σας του μαγειρεύει τα αγαπημένα του φαγητά και είναι ο πρώτος άνδρας που κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση του μπαμπά σας.

Με άλλα λόγια, είναι ο κ. Τέλειος, σωστά; Θα ήταν έτσι αν δεν υπήρχε μια μικρή λεπτομέρεια που οι υπόλοιποι αγνοούν: το σεξ μαζί του είναι... μάπα. Επιπλέον είναι ήδη αργά, αφού τον αγαπάτε! Και τώρα;
Πολλοί ειδικοί προτείνουν στις γυναίκες που βρίσκονται αντιμέτωπες με ανάλογες καταστάσεις να εξετάσουν προσεκτικά τον όρο «κακός εραστής». Είναι κακός επειδή δεν ακολουθεί πρακτικές που σας ικανοποιούν; Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να τον κατευθύνετε με τις αντιδράσεις σας κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, π.χ. μια ηχητική επιβεβαίωση που υποδηλώνει ότι αυτό που κάνει σας αρέσει.


Και αν δεν συμβαίνει ούτε από σύμπτωση να εντοπίζει τα κουμπιά που ενεργοποιούν τη λίμπιντό σας, τότε ίσως ήρθε η στιγμή να αναλάβετε πιο δυναμικό ρόλο, όπως να γίνετε εσείς η ενεργητική στο σεξ, παίρνοντας πρωτοβουλίες.


Μήπως αυτό τον σοκάρει; Ενδεχομένως. Οπωσδήποτε όμως θα πρόκειται περισσότερο για έκπληξη παρά για σοκ. Το πραγματικό σοκ θα ήταν να του λέγατε ξεκάθαρα ότι είναι κακός εραστής. Και αυτό είναι κυριολεκτικά το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να καταστρέψετε το έτσι και αλλιώς εύθραυστο σεξουαλικό «εγώ» του. Αν πάλι έχετε ήδη εφαρμόσει αυτές τις τεχνικές χωρίς επιτυχία και εξακολουθεί να αποτελεί για σας προτεραιότητα το να σώσετε αυτή την κατά τα άλλα ιδανική σχέση, να του επισημάνετε ότι θέλετε να επισκεφθείτε ένα σεξοθεραπευτή.


Και αν σας ρωτήσει αν αυτό το επιθυμείτε επειδή είναι κακός εραστής, πείτε του απλά ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό για δύο ενήλικους ανθρώπους να έχουν διαφορετικές αναπτυξιακές πορείες στο σεξουαλικό τομέα, μια και διαφέρουν οι εμπειρίες τους. Και μην ξεχνάτε να τονίσετε, και να το επαναλάβετε αρκετές φορές, ότι αυτό το προτείνετε επειδή τον αγαπάτε και θέλετε να δείτε τη σχέση σας να ανθίζει σε όλους τους τομείς.