promotional banner

Οδηγός επιβίωσης για άπιστα θηλυκά


Αν βέβαια νομίζεις πως μόνο οι άντρες απιστούν, κάνεις λάθος. Αν είσαι φαν της απιστίας ή έχεις αποφασίσει πως θέλεις να το κάνεις το έγκλημα χωρίς να χωρίσεις, μάθε τα μυστικά για να κερατώνεις χωρίς να σε "πιάνουν".

Μυστικό 1: Διάλεξε έναν στόχο που να μην έχει καμία σχέση με το περιβάλλον του αγαπημένου σου. Αποκλείονται όλοι οι κολλητοί και φίλοι του, συγγενείς, συμπαίκτες και άτομα που μπορεί να του έχεις γνωρίσει κατά καιρούς.

Μυστικό 2: Αφού κανονίσεις το πονηρό ραντεβού, φρόντισε να βρεις μια καλή και πιστευτή δικαιολογία για την έξοδο και απουσία σου από το σπίτι. Δεν πρέπει να καταφύγεις στην εφεύρεση κάποιας φανταστικής φίλης. Προτίμησε μία από τις κολλητές που βγαίνεις μαζί της συνήθως και θα μπορούσε να σε καλύψει. Φυσικά, η φίλη που βγείτε υποτίθεται μαζί) πρέπει να είναι ενημερωμένη για το τι ετοιμάζεις και μην έχει την μνήμη χρυσόψαρου.

Μυστικό 3: Το ίδιο πιστευτό θα πρέπει να είναι και το σενάριο της εξόδου. Δηλαδή, αν πεις πως έχεις επαγγελματικό ραντεβού, τη στιγμή που η δουλειά σου δεν δικαιολογεί κάτι τέτοιο ή αν πεις πως πηγαίνεις στο φεστιβάλ Επιδαύρου, όταν δεν ξέρεις τι πάει να πει παράσταση και αρχαίο δράμα, θα κινήσεις πολλές υποψίες. Όσον αφορά τον τόπο συνάντησης, καλύτερα να αποφύγεις τα πολυσύψχναστα μέρη που όλο και κάποιον γνωστό θα συναντήσεις. Διάλεξε ένα μέρος που δεν συνηθίζεις να πηγαίνεις με τον καλό σου. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να πας κάπου που δεν γνωρίζεις καθόλου και μπορεί να κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις.

Μυστικό 4:
Μην κάνεις ντους αλλά και μην ντύνεσαι προκλητικά λίγο πριν το ραντεβού. Η συμπεριφορά σου θα πρέπει να είναι η συνηθισμένη χωρίς αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα. Όσον αφορά το θέμα του μπάνιου, θα πρέπει να κάνεις ντους αμέσως μόλις επιστρέψεις στο σπίτι για να απαλλαγείς από το άρωμα του εραστή σου.

Μυστικό 5: Απόφυγε να φέρνεις στο σπίτι τον εραστή σου και μην κάνεις το ίδιο κι εσύ. Αν χρειαστεί να πληρώσεις για κάποιο δώρο ή λογαριασμό, απόφυγε τη χρέωση σε πιστωτική κάρτα και διώξε από πάνω σου τις αποδείξεις. Εννοείται, πως δεν θα φυλάξεις τις αποδείξεις αυτές για τις βάλεις στην φορολογική δήλωση.

Μυστικό 6: Θα πρέπει να είσαι ξεκάθαρη με τον εραστή σου. Μην κρύβεις το ότι είσαι δεσμευμένη αλλά δεν χρειάζεται να δώσεις λεπτομέρειες για το ποιός είναι ο σύντροφός σου.

Μυστικό 7: Μην έχεις πολλά και διαφορετικά κινητά τηλέφωνα. Επικοινώνησε με τον παράνομο δεσμό από το σταθερό τηλέφωνο της δουλειάς ή από το κινητό της κολλητής.

Μυστικό 8: Σε περίπτωση που γνωρίσεις τυχαία τον παράνομο εραστή και τον θέλεις για ένα βράδυ και μόνο, μην δώσεις τον αριθμό του κινητού σου. Ταυτόχρονα, δεν χρειάζεται να αποκαλύψεις τα πραγματικά σου στοιχεία, γιατί μπορεί πολύ εύκολα να σε βρει σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο, τύπου Facebook και να ξεκινήσει να σου μιλάει.

Μυστικό 9: Μην επιτρέπεις στον εραστή σου να αφήνεις σημάδια από δαγκώματα ή ρουφήγματα επάνω στο κορμί σου.

Μυστικό 10: Μην παραμελείς τον αγαπημένο σου. Δείξτου την αγάπη σου όσο περισσότερο μπορείς αλλά χωρίς ανεξήγητες για το χαρακτήρα σου υπερβολές.

Μυστικό 11: Αν αγαπάς τον σύντροφό σου, μην αποκαλύψεις την απιστία σου ποτέ. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σε συγχωρήσει πραγματικά. Ακόμα κι αν το κάνει αρχικά γιατί σε αγαπάει, τίποτε δεν θα είναι το ίδιο αργότερα. Πάντα θα έχει την αμφιβολία για ότι και να κάνεις και θα χρησιμοποιήσει την απιστία την κατάλληλη στιγμή για να σε πληγώσει ή να φύγει.

Μυστικό 12: Εννοείται, πως δεν επικροτούμε την απιστία αλλά σεβόμαστε το δικαίωμά σου να ζεις όπως θέλεις και να μοιράζεσαι τον έρωτα με όποιον θέλεις επίσης.