promotional banner

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αντιμετωπίστε την απιστία


Έχετε απατήσει το σύντροφό σας και σας ανακάλυψε; Επανορθώστε με τη βοήθεια ειδικού.

Οι στατιστικές αποδεικνύουν ότι μετά από συζυγική απιστία, τα ζευγάρια που καταφεύγουν σε ειδικούς μπορούν να επιλύσουν το θέμα και να παραμείνουν μαζί, αν εντοπίσουν τι τους ώθησε στην απιστία.

Η σεξουαλική απιστία τρίζει τα θεμέλια της σχέσης, εάν αποκαλυφθεί στον απατημένο σύντροφο. Τα συναισθήματα είναι αντικρουόμενα και δύσκολα μπορείς να τα χειριστείς. Η ένταση και η σύγχυση κυριαρχούν και η έλλειψη ψυχραιμίας είναι εκείνη που μπορεί να σκοτώσει κάθε ελπίδα συγχώρεσης και επανασύνδεσης του ζευγαριού. Οι γυναίκες έχει αποδειχτεί ότι χρειάζονται περίπου δύο χρόνια για να μπορέσουν να επουλώσουν τις πληγές τους και να επέλθει μια ισορροπία στη σχέση τους.

Η ειλικρίνεια, η αφοσίωση και η αναθεώρηση πολλών πτυχών της ζωής και των προσωπικών σχέσεων είναι απαραίτητες για να γίνει το επόμενο βήμα. Εξάλλου, αν ένα ζευγάρι καταφύγει σε εξειδικευμένο άτομο της ψυχικής υγείας, θα βοηθηθεί σίγουρα μέσα από τις γνώσεις του και το ασφαλές περιβάλλον που θα του προσφέρει. Αν λοιπόν αντιμετωπίζετε τέτοιο πρόβλημα και θέλετε να σώσετε τη σχέση σας, χωρίς αναστολές απευθυνθείτε σε ειδικό. Ίσως και να τα καταφέρετε!