promotional banner

Botox πριν το γάμο


Περισσότερες από τις μισές μέλλουσες νύφες και το 39% των γαμπρών στη Βρετανία σκέφτονται πολύ σοβαρά να υποβληθούν σε επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, από μπότοξ ως αύξηση του στήθους, πριν από το γάμο, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε ηλεκτρονική σελίδα που ασχολείται συμβουλευτικά με τις επεμβάσεις αυτές.

"Ο γάμος είναι ίσωςη πλέον σημαντική στιγμή στη ζωή πολλών γυναικών και αντρών που θέλουν όλα να είναι τέλεια την ημέρα αυτή, ειδικά η εμφάνισή τους", τονίζει η Κριστιάνα Κλογκ μια από τις δημιουργούς της ιστοσελίδας.

Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διεξήγαγαν την έρευνα σε 512 γυναίκες και 509 άντρες που ετοιμάζονται να παντρευτούν. Το 58% των γυναικών και ένας στους τρεις άντρες δήλωσαν πως σκέφτονται πολύ σοβαρά να καταφύγουν σε πλαστικούς χειρουργούς ή στην πιο απλή περίπτωση σε αισθητικούς και το 11% παραδέχεται ότι το έχει κάνει ήδη.

Ο πιο συνηθισμένος λόγος που οι γυναίκες θέλουν να κάνουν πλαστική είναι για να φαίνονται όμορφες στις φωτογραφίες, ενώ οι άντρες παραδέχονται ότι το κάνουν για να ευχαριστήσουν τις συντρόφους τους. Οι πιο συχνές επεμβάσεις στις οποίες υποβάλλονται οι νύφες είναι το μπότοξ, η λεύκανση δοντιών, η λιποαναρρόφηση, η αύξηση στήθους και το λίφτινγκ προσώπου.

Οι γαμπροί από την πλευρά τους σκέφτονται να κάνουν μπότοξ, να προσθέσουν μαλλιά, αλλά και να μειώσουν το στήθος τους.