promotional banner

On line αγορές από Λονδίνο και Νέα Υόρκη


Της Λίνας Τσιρέκα

Αγορές μέσω διαδικτύου για όσους αντέχει ακόμη η τσέπη τους.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα αναβάλουν το ταξίδι στο Λονδίνο ή στη Νέα Υόρκη λόγω οικονομικής στενότητας.

Ωστόσο, οι γιορτές είναι συνυφασμένες με την πολυτέλεια και τα δώρα.

Όσες και όσοι λοιπόν δεν θα περιδιαβούν φέτος στα καταστήματα του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης, υπάρχουν και τα on line καταστήματα, που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Σε μία αγορά χωρίς σύνορα, το παράθυρο του υπολογιστή μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο.

Οι αγορές γίνονται μόνο με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και ο διαδικτυακός πελάτης χρεώνεται (συνήθως περί τα 10 ευρώ) για έξοδα μεταφοράς.

Σέρφαρα σε μερικά “UK και USA” on line καταστήματα, τα οποία μέχρι σήμερα δεν διαθέτουν φυσική παρουσία στη χώρα μας και σας προτείνει…

HARRODS

Πόσες φορές δεν χρειάστηκε να υποχρεωθείτε σε κάποιο φίλο ή συγγενή που ταξίδεψε στο Λονδίνο να σας αγοράσει ένα αναμνηστικό από τα Harrods (π.χ. ένα αρκουδάκι ή μία πλαστική σακούλα (shopper bag) με το χαρακτηριστικό σκυλάκι); Μάλλον αρκετές... Πλέον, το ηλεκτρονικό κατάστημα των Harrods (www.harrods.com) σας λύνει τα χέρια, καθώς μέσα σε 5 έως 7 ημέρες μπορείτε να έχετε το αντικείμενο της επιλογής σας στο σπίτι σας.



VIVENNE WESTWOOD

Η εκκεντρική αγγλίδα σχεδιάστρια αποφάσισε να λανσάρει τις κορόνες της και στην Ελλάδα, επιτρέποντάς μας πλέον τις on line αγορές από την ιστοσελίδα της (www.vivennewestwoodonline.co.uk). Αυτά που θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα είναι τα κοσμήματα, με αποκορύφωμα τα μενταγιόν αλλά και τα υποδήματα.



TOPSHOP ΚΑΙ TOPMAN
Το κατάστημα Topshop είναι το πιο δημοφιλές πολυκατάστημα της Αγγλίας. Ότι είναι μόδα, το έχει το Topshop. Εδώ και 11 συναπτά έτη το γνωστό μοντέλο Kate Moss σχεδιάζει για το γνωστό πολυκατάστημα. Έπειτα από υψηλή ζήτηση και μεγάλη επισκεψιμότητα στο site "www.Topshop.com", πλέον και οι Ελληνίδες έχουν τη δυνατότητα να παρ
αγγέλνουν τα αγαπημένα τους προϊόντα ηλεκτρονικά.
Σε μία εβδομάδα η συλλογή του Topshop και τα ρούχα που σχεδιάζει η Kate Moss θα είναι στην ντουλάπα σας!
Όσο για τους κυρίους πελάτες, αυτοί μπορούν να αγοράσουν την ανδρική σειρά της εταιρείας στο on line κατάστημα του Τopman (www.topman.com).




LIPSY

Ακόμη ένα βρετανικό on line κατάστημα για νεαρές κυρίες είναι το Lipsy (www.lipsy.co.uk). Το δυνατό του σημείο είναι η VIP συλλογή της εταιρείας, αποκλειστικά με φορέματα για πιο… επίσημες εμφανίσεις.




VICTORIA’S SECRET

Αυτό κι αν το περιμέναμε με ανυπομονησία... Τα εκπληκτικά εσώρουχα Victoria’s Secret με την τεράστια ποικιλία, τα sexy ή ρομαντικά πιτζαμάκια και μία μεγάλη συλλογή γυναικείων ρούχων. Tα προϊόντα που θα παραγγείλετε από την ιστοσελίδα (www.victoriassecret.com) θα είναι στην πόρτα σας σε πέντε με οκτώ εργάσιμες ημέρες.








MUJI

Η Άπω Ανατολή στη… minimal εκδοχή της. Tο on line κατάστημα της αλυσίδας Muji (www.muji.com) είναι ο ορισμός του χρηστικού αντικειμένου. Στις κατηγορίες της ιστοσελίδας, λοιπόν, ο πελάτης θα βρει λιτά, καθημερινά ρούχα, έπιπλα, κάποια gadgets, κουζινικά είδη και είδη γραφείου, καλλυντικά, αποθηκευτικά αντικείμενα, είδη δώρων, διακοσμητικά μικροαντικείμενα για το σπίτι. Όσον αφορά στα ρούχα εκεί θα βρείτε χαριτωμένα πιτζαμάκια, πολύ βολικά εσώρουχα, κάλτσες και παντόφλες.

[Τv-Greek / ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ]