promotional banner

Sex: Το ερωτικό ελιξίριο της νεότητας


Αν δεν θέλετε να γεράσετε πριν την ώρα σας, αυξήστε τις επιδόσεις σας στο σεξ.

Τα αποτελέσματα των περισσότερων ερευνών το επιβεβαιώνουν διαρκώς: ... «Ο έρωτας και το σεξ είναι το καλύτερο φάρμακο για όλες τις παθήσεις». Αν δεν θέλετε λοιπόν να αποκτήσετε ρυτίδες, άσπρες τρίχες και να γεράσετε πριν την ώρα σας, προσπαθήστε να αυξήσετε τις επιδόσεις σας στο σεξ. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν μεταξύ άλλων και οι κλινικοί ψυχολόγοι από το Βασιλικό Νοσοκομείο του Εδιμβούργου.



Σύμφωνα με τους επιστήμονες, εκείνοι που κάνουν σεξ τρεις φορές την εβδομάδα φαίνονται έως και δέκα χρόνια νεότεροι! Επίσης, είτε επειδή το απαιτεί η... κατάσταση είτε επειδή αποκτούν αντίστοιχη φιλοσοφική άποψη, προσέχουν περισσότερο τη διατροφή τους και αθλούνται.



Και αν πάλι θέλετε να αντιμετωπίσετε το άγχος, την κατάθλιψη και τα προβλήματα καρδιάς, ερωτευθείτε! Σύμφωνα με παλιότερη ανακοίνωση της Παγκόσμιας Καρδιολογικής Ομοσπονδίας, που εδρεύει στη Γερμανία και αγωνίζεται να αντιμετωπίσει τα καρδιολογικά νοσήματα, ο έρωτας μειώνει το άγχος, το αίσθημα κατάθλιψης και την ανυπομονησία, τρεις βασικούς παράγοντες που συμβάλλουν σημαντικά στην εμφάνιση καρδιολογικών προβλημάτων.