promotional banner

Άγραφοι νόμοι στο Sex


Στο σεξ όλα επιτρέπονται και όλα απαγορεύονται. Όλα εξαρτώνται από τις επιθυμίες μας.

Οσο και να μη μας αρέσει, όσο προοδευτικοί και να είμαστε, πάντα, μα πάντα, θα πρέπει να σεβόμαστε τους νόμους του σεξ. Και αν κάπου κάτι στραβώσει, τουλάχιστον ας ξέρουμε τι ήταν αυτό ή πώς να το αποφύγουμε.

* Αν και το σεξ χρειάζεται λίγο χρόνο, ενδεχομένως δημιουργεί μεγάλα προβλήματα. Μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, ψυχική αποσταθεροποίηση, οικονομική καταστροφή και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

* Ποτέ σεξ με άτομα από τη δουλειά. Τα «οργιώδη» κουτσομπολιά είναι πιθανό να οδηγήσουν σε απόλυση παρά σε προαγωγή λόγω «επιδόσεων». Επίσης, απαγορεύεται η σύναψη σεξουαλικής σχέσης με προϊστάμενο, ειδικά αν είναι γυναίκα, ή με υφιστάμενο, ειδικά αν είναι άντρας.

* Η παρθενία «θεραπεύεται». Η ανήθικη συμπεριφορά (σύμφωνα με τους κώδικες κάθε εποχής) είναι «ανίατη».

* Το σεξ είναι μοναδικό και αναντικατάστατο. Ακόμη και ο προχειρότερος αντικαταστάτης του, ο αυνανισμός, ακόμη και αν είναι απόλυτα επιτυχημένος, υστερεί, αφού δεν προωθεί την κοινωνικότητα και τις νέες γνωριμίες.

* Δεν πρόκειται να ξεχάσετε ποτέ τα άτομα με τα οποία δεν είχατε σεξουαλικές σχέσεις. Είναι πιο πιθανό, όμως, να ξεχάσετε εντελώς αυτά που απλώς πέρασαν από το κρεβάτι σας.

* Ποτέ μη λέτε ποτέ. Το σεξ είναι από τα πράγματα που δεν μπορείτε να βάλετε σε καλούπια, γιατί σίγουρα κάποια στιγμή της ζωής σας θα χρειαστεί να κάνετε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζατε ότι θα επιτρέπατε στον εαυτό σας. Κάποιες από τις πιο ηθικολόγες φίλες μου στα φοιτητικά χρόνια, αυτές που διαμαρτύρονταν για τις προχωρημένες απόψεις μου για το σεξ και το τι (δεν) απαγορεύεται, όταν συναντηθήκαμε σεξουαλικά ήταν... σατανικότερες του Σατανά!

* Καλύτερα να μην το κάνετε καθόλου αν δεν μπορείτε να το κάνετε συνέχεια.

* Το σεξ είναι από τα λίγα πράγματα που δεν βελτιώνεται με την ηλικία.

* Η μόνη καλή συνταγή για σεξ είναι: περισσότερο σεξ!