promotional banner

Είναι πιο έμπειροι οι άνδρες στο σεξ;


Πού και πώς διαφέρουν οι άνδρες από τις γυναίκες στις σεξουαλικές τους τακτικές και αντιλήψεις;

Κάνοντας μια ανασκόπηση της τελευταίας δεκαετίας σε παραπάνω από 100 έρευνες που εξέτασαν τις διαφορές των δύο φύλων, οι ερευνητές κατέληξαν να σημειώσουν 21 διαφορές στη σεξουαλική συμπεριφορά ανδρών και γυναικών. Τα συμπεράσματά τους μας δίνουν μια γεύση:

- Οι άνδρες είναι πιο έμπειροι σεξουαλικά.

- Οι άνδρες ξεκινούν να κάνουν σεξ ηλικιακά νωρίτερα από τις γυναίκες. w Οι άνδρες κάνουν σεξ πιο συχνά και αναφέρουν περισσότερες συντρόφους κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

- Οι άνδρες έχουν πιο ανεκτικές και χαλαρές πεποιθήσεις για το σεξ. w Οι άνδρες δέχονται πιο εύκολα το προγαμιαίο σεξ και δεν νιώθουν ενοχές για αυτό συγκριτικά με τις γυναίκες.

- Οι άνδρες έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να εμπλακούν σε ομοφυλοφιλική επαφή, παρότι τα δύο φύλα έχουν ίδιες πεποιθήσεις περί ομοφυλοφιλίας.

- Ο αυνανισμός είναι η κυριότερη διαφορά τους. Παρά το γεγονός ότι οι αντιλήψεις των δύο φύλων για αυτόν διαφέρουν ελάχιστα, οι άνδρες φαίνεται να αυνανίζονται διπλάσιες φορές στη ζωή τους συγκριτικά με τις γυναίκες (αυτό είναι ολοφάνερο από το 92% των ανδρών σε σχέση με το 58% των γυναικών).