promotional banner

Mundial με τεχνολογία 3D!


Με τεχνολογία 3D θα καλύψει η Sony το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Fifa World Cup που θα διεξαχθεί στην Νότιο Αφρική το 2010.

Η FIFA πρόκειται να προβάλει το πρώτο FIFA World Cup σε τεχνολογία 3D.

Περίπου 25 από τους αγώνες που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του 2010 FIFA World Cup South Africa θα καλυφθούν με τη χρήση επαγγελματικών καμερών 3D της Sony, γεγονός που θα καταστήσει εφικτή την προβολή όλης της δράσης με μοναδική ζωντάνια και ένταση, σε όλο τον κόσμο.

Η FIFA θα αξιοποιήσει την εμπειρία και τεχνογνωσία της Sony στην παραγωγή περιεχομένου 3D, ώστε να προβάλει σε ένα ευρύ κοινό, το πάθος που κυριαρχεί στα στάδια όπου θα διεξάγεται η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση.

«Η τεχνολογία 3D θα αλλάξει αναμφίβολα τον τρόπο που απολαμβάνουμε περιεχόμενο στο σαλόνι μας», υπογράμμισε ο Fujio Nishida, Πρόεδρος της Sony Europe.

«Στη Sony, η 3D εμπειρία δεν θα εστιάζει μόνο στις τηλεοράσεις 3D, αλλά από το 2010 θα συμπεριλάβει και μια σειρά από συμβατά προϊόντα 3D, όπως Blu-ray Disc players, VAIO notebooks και το PlayStation3.

Τον Ιούνιο και Ιούλιο του 2010, θα διαθέσουμε στους καταναλωτές στην Ευρώπη το πιο εντυπωσιακό περιεχόμενο 3D, ώστε να γευτούν και να απολαύσουν από πρώτο χέρι σημαντικά γεγονότα, όπως το FIFA International Fan Fests».

Σύμφωνα με τις προβλέψεις 13,6 εκ. 3D τηλεοράσεις θα διατεθούν στην Ευρώπη μέχρι το 2013.