promotional banner

Sex: Εσείς νιώθετε ανία στο κρεβάτι;


Αποδέχεστε την ανία ως αναπόφευκτο γεγονός ή προσπαθείτε να βελτιώσετε τις ερωτικές σας στιγμές;

Η ανία στην ερωτική ζωή είναι ένα από τα προβλήματα που χαρακτηρίζουν τις σχέσεις σήμερα. Πρόκειται για ένα συνηθισμένο φαινόμενο, καθώς οι σύγχρονοι ρυθμοί μάς κάνουν τόσο πολυάσχολους που ξεχνάμε να αφιερώσουμε τον απαραίτητο χρόνο στη σχέση μας.

Σύμφωνα με έρευνες, η καλή ερωτική ζωή ενός ζευγαριού εξασφαλίζει καλό βιοτικό επίπεδο, διατηρεί την καλή διάθεση και καταπολεμά τις τάσεις κατάθλιψης. Για να κάνετε μια νέα αρχή με καλύτερες επιδόσεις στο κρεβάτι θα πρέπει να απελευθερωθείτε και να ξεπεράσετε όλα αυτά που ταλαιπωρούν τη σχέση σας δημιουργώντας ένα θετικό περιβάλλον.

Ξεκινήστε αφιερώνοντας 15 λεπτά κάθε μέρα στη σεξουαλικότητά σας. Γράψτε ένα καυτό σημείωμα στο σύντροφό σας, αγοράστε σέξι εσώρουχα, κάντε του μία έκπληξη και αφήστε το πάθος να σας παρασύρει. Συζητήστε με το σύντροφό σας τα θέματα που σας απασχολούν και προσπαθήστε να βρείτε τι είναι αυτό που σας εμποδίζει να έχετε την ερωτική σχέση που θέλετε. Εάν θέλετε να βελτιώσετε τη σχέση σας θα πρέπει να είστε ανοιχτοί στα παράπονα του άλλου, αλλά και στις επιθυμίες του/της.