promotional banner

Sex: Το καλό σεξ έχει τις αρχές του!





Γνωρίζετε τις βασικές αρχές που προτείνονται εδώ και αιώνες για απολαυστικό σεξ;






Δεν γίνεται σεξ με πίεση! Όσο πιο πολύ πιέζετε την όρεξή σας για σεξουαλική επαφή τόσο αυτή θα αντιστέκεται. Το ίδιο ισχύει και στον οργασμό, όσο περισσότερο πιέζετε τον εαυτό σας να έχει οργασμό, άλλο τόσο αυξάνετε το άγχος επίδοσης. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να βιώσει ολοκληρωτικά τη χαρά του ερωτικού παιχνιδιού.

Αυτό σημαίνει ότι θα αφήσετε έξω από το παιχνίδι τις ενοχές, τις επικρίσεις και τις αναστολές. Για να νιώσετε ασφαλείς στη σχέση σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε αυτά που νιώθετε. Αυτό και μόνο αφήνει περιθώρια να εκφράσετε τη συναισθηματική κατανόηση στο σύντροφό σας. Αν αναρωτιέστε πού πήγε το αρχικό σας πάθος, ψάξτε στη λίστα της ημέρας πότε ήταν η τελευταία ερωτική σας σκέψη.

«Το πέος μου είναι μικρό», «το στήθος μου είναι μικρό και χαλαρό», «πήρα δύο κιλά»... Κρατήστε καλά αυτό στο μυαλό σας: η αρνητική εικόνα για το σώμα μας βλάπτει τον έρωτα. Γι' αυτό αντί να περνάτε από το νοητικό μικροσκόπιο τις ατέλειές σας, εστιάστε την προσοχή σας στις αισθήσεις και σκεφθείτε πόσο όμορφα νιώθει το σώμα σας εκείνη τη στιγμή. Πώς αισθάνεται το κορμί σας και το κορμί του συντρόφου σας;