promotional banner

Το Sex σε ελεύθερη πτώση!



Πολλοί λένε πως η συμβίωση και το σεξ είναι δύο έννοιες ασυμβίβαστες.

Είναι γεγονός ότι όταν δένεις το γάιδαρό σου αρχίζεις να χάνεις την ερωτική σου διάθεση. Έτσι, ενώ στους πρώτους μήνες της σχέσης σας εμπλουτίζατε το Κάμα Σούτρα με τις δικές σας εμπειρίες, στη συμβίωση μπορεί το κεφάλαιο «σεξ» αργά και σταδιακά να περάσει σε δεύτερη ή τρίτη θέση. Η εφευρετικότητα δηλαδή στο κρεβάτι πέφτει με ρυθμούς ελεύθερης πτώσης!



Έτσι, ενώ τον πρώτο καιρό της συγκατοίκησης κοιμόσαστε και οι δυο γυμνοί, καταλήγετε με πιτζάμες, σοσονάκια και ένα φθαρμένο μπουρνούζι! «Έλα, μωρέ, αφού με ξέρει», σκέφτεστε βαριεστημένα, «χρειάζεται να του αποδείξω τίποτα;» την ώρα που εκείνος σας ζητάει να βάλετε ό,τι πιο προκλητικό διαθέτει η γκαρνταρόμπα σας.

Δεν το κάνετε και εκείνος εκνευρίζεται. «Έτσι είσαι», σκέφτεται, «θέλεις να σε επιθυμώ χωρίς να προσφέρεις. Δεν σου κάνω κι εγώ τίποτα!» Έτσι, δεν σας φιλάει στο σημείο που ξέρει ότι σας αρέσει, οπότε εσείς πεισμώνετε και δεν κάνετε έρωτα μαζί του.

Με αυτό τον τρόπο σιγά σιγά ξεκινάει ανάμεσά σας ένας αγώνας εγωισμού με αντίκτυπο το θάνατο της σχέσης, καθώς είναι γνωστό πως ο εγωισμός σκοτώνει τον έρωτα.