promotional banner

Sex: Κρατήστε το πάθος ζωντανό


Ποιο είναι το μυστικό για μια υγιή ερωτική ζωή εντός γάμου;

Αν ο σύζυγος ενδιαφέρεται για την ευχαρίστηση και την ολοκλήρωση της συζύγου και το αντίστροφο, τότε να είστε σίγουροι ότι η ερωτική σας ζωή θα απογειωθεί.

Κρατήστε τη φλόγα αναμμένη και το πάθος ζωντανό μέσα στο γάμο και βρείτε καθημερινά χρόνο μόνο για τους δυο σας. Να θυμάστε, όμως, ότι πάντα έχει μεγάλη σημασία ο σωστός συγχρονισμός στη διάθεση.

Το βασικό είναι να κατανοήσετε πως δεν υπάρχουν υπεράνθρωποι! Όλοι έχουν ατέλειες, φυσικά όρια και αντοχές. Αποβάλετε το άγχος, τα ταμπού και τα πρέπει που μπορεί να έχετε στο μυαλό σας, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο στα χέρια του άλλου και ζήστε το ερωτικό πάθος με όλο σας το είναι.

Σημαντικό είναι να κάνετε έρωτα όποτε πραγματικά το θέλετε, και για να το θέλετε, θα πρέπει να σας έχει διεγείρει ο σύντροφός σας. Συνεργαστείτε οι δυο σας, βρείτε ο καθένας το ρυθμό του άλλου και συγχρονιστείτε, καθοδηγήστε ο ένας τον άλλο στα μονοπάτια της απόλαυσης, απελευθερωθείτε από τα συνηθισμένα, ανοίξτε τους ορίζοντές σας και αφήστε το μυαλό σας ανοιχτό να φανταστεί και να λειτουργήσει αφροδισιακά.

Να ξέρετε πάντως ότι δεν θα βοηθήσει σε κάτι αν πιέζετε καταστάσεις, γιατί κάτω από πίεση δεν θα λειτουργήσετε σωστά. Φροντίστε το γάμο σας σφαιρικά, η ερωτική πλευρά του συμπληρώνει τις υπόλοιπες, είναι εξαιρετικά σημαντική, αλλά για να είναι υγιής η σχέση πρέπει να επικοινωνήσετε. Αυτό συμπεριλαμβάνει τα πάντα!