promotional banner

Sex: Όταν παύει να υπάρχει μυστήριο...


Από τη στιγμή που σταματά το φλερτ και το παιχνίδι σε μία σχέση χρειάζεται να την ανανεώσουμε.

Στην αρχή υπάρχει το φλερτ, το παιχνίδι και το μυστήριο. Πρόκειται για το πρώτο στάδιο της σχέσης όπου όλοι δείχνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Στη συνέχεια, χαλαρώνουμε και νιώθουμε άνετα με το σύντροφό μας. Τότε αρχίζουμε να σκεφτόμαστε σοβαρά ο ένας για τον άλλο και βάζουμε τις βάσεις της σχέσης μας, περιορίζοντας το παιχνίδι και το φλερτ σε ρόλο κομπάρσου.

Στο σημείο αυτό αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι η σχέση μας έχει βαλτώσει. Αποτέλεσμα; Αφήνουμε τη ρουτίνα να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν κάνουμε καμία προσπάθεια για ανανέωση και χωρίζουμε γιατί δεν περνάμε καλά μαζί.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να σώσουμε τη σχέση μας;


- Να πάμε διακοπές μαζί ή να φύγουμε ένα Σαββατοκύριακο. Έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να αφιερώσουμε χρόνο για να ικανοποιήσουμε ο ένας τις ανάγκες του άλλου.

- Επίσης μπορούμε να κάνουμε μία συζήτηση για τη σχέση μας και για ό,τι μας προβληματίζει. Η ειλικρίνεια είναι το πρώτο βήμα για να τη σώσουμε. Όμως, ακόμη και αν δεν αναζωπυρωθούν η φλόγα και το πάθος, αξίζει να δώσουμε σε εμάς και τον/τη σύντροφό μας μία ευκαιρία.