promotional banner

Sex: Ομιλείτε ολίγον... σεξουαλικά;


Για να υπάρξει καλή σεξουαλική σχέση είναι απαραίτητο να υπάρχει ειλικρινής επικοινωνία.

Η πραγματική σεξουαλική ευτυχία δεν γεννιέται μόνο από τις καλές επιδόσεις στο κρεβάτι, αλλά προπάντων από τα θετικά αισθήματα απέναντι στη σεξουαλικότητα τη δική μας και του παρτενέρ. Το πιο επιτυχημένο σεξ υπάρχει στους πιο επιτυχημένους δεσμούς.

Η αληθινή ερωτική χημεία αναπτύσσεται μόνο όταν οι δύο σύντροφοι νιώθουν αμοιβαία έλξη ως άτομα και όχι γιατί ανήκουν στο αντίθετο φύλο. Οι άνδρες συχνά ξεχνούν ότι η γυναίκα είναι συναισθηματική και θέλει η ερωτική πράξη να ξεκινά με γλυκόλογα.

Κανένας δεν μπορεί να ξέρει από ένστικτο τι διεγείρει τον παρτενέρ του. Εξαρτάται από τον καθένα να μιλά για αυτά που του αρέσουν ή τον ενοχλούν. Είναι σχεδόν αδύνατον να υπάρχει καλή σεξουαλική σχέση χωρίς ειλικρινή επικοινωνία. Οι εραστές θα πρέπει να έχουν την τόλμη να προτείνουν καινούργιους τρόπους συνουσίας και να έχουν απαιτήσεις. Ανταλλάσσοντας τις επιθυμίες τους θα έχτιζαν μία απολαυστική ερωτική σχέση, ενώ με τη σιωπή θα την γκρέμιζαν. Οι καλοί ερωτικοί σύντροφοι δεν κουράζονται να αναζητούν νέα μονοπάτια ευχαρίστησης ώστε να μην παγιδευτούν στη ρουτίνα του σεξ.