promotional banner

Χαρείτε το σεξ παρά την κούραση


Αν ο σύντροφός σας νιώσει σέξι, θα βοηθήσει κι εσάς να νιώσετε το ίδιο!

Μην αφήνετε την ερωτική διάθεση στην τύχη. Καλλιεργήστε την! Ακόμα κι αν η μέρα σας ήταν τόσο μα τόσο φορτωμένη που το τελευταίο πράγμα που σκέφτεστε είναι το σεξ, μην αφήνετε την κούραση να αποφασίσει για τη σεξουαλική σας ζωή.

Ετοιμάστε μικρές ρομαντικές εκπλήξεις που φτιάχνουν τη διάθεση: καινούργια εσώρουχα, κεριά, χαμηλό φωτισμό, ρομαντική μουσική κ.λπ. Ή κανονίστε ένα βράδυ να αφήσετε τα παιδιά στη γιαγιά, μαγειρέψτε ή παραγγείλτε φαγητό και περάστε όλη τη νύχτα στο κρεβάτι, αλλά όχι για να κοιμηθείτε.

Ακόμα κι αν η κούραση τελικά σας καταβάλει, θα έχετε ανακτήσει ένα μέρος της ξεχασμένης μαγείας και σίγουρα ο σύντροφός σας θα εκτιμήσει την προσπάθειά σας και θα ανταποκριθεί. Και μη χάνετε την ευκαιρία να λέτε ή να δείχνετε στο σύντροφό σας ότι ακόμη ξυπνάει την ερωτική σας διάθεση με το άγγιγμά του, το βλέμμα του, τη μυρωδιά του (κι ας μην είναι ακριβώς έτσι μετά από 10-15 χρόνια γάμου...)

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Γιατί αν ο σύντροφός σας νιώθει σέξι, θα σας κάνει κι εσάς να νιώθετε το ίδιο. Η χημεία που σας ένωσε αρχικά είναι ακόμη εκεί. Ας την ξυπνήσουμε λοιπόν.