promotional banner

Η ανία ρίχνει τις επιδόσεις στο sex - Πώς την αντιμετωπίζουμε;


Η ανία στην ερωτική ζωή είναι ένα από τα προβλήματα που χαρακτηρίζουν τις σχέσεις σήμερα. Όμως, πώς την αντιμετωπίζουμε;

Οι παράγοντες που επηρεάζουν και στέκονται εμπόδιο στο να απολαύσουμε το σεξ με το σύντροφό μας είναι οι ενοχές, οι κατηγορίες και η δυσαρέσκεια. Για να κάνετε μια νέα αρχή με καλύτερες επιδόσεις στο κρεβάτι, θα πρέπει να απελευθερωθείτε και να ξεπεράσετε όλα αυτά που ταλαιπωρούν τη σχέση σας.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια να αλλάξετε κάποια πρότυπα που έχετε και να δημιουργήσετε ένα θετικό περιβάλλον. Ξεκινήστε αφιερώνοντας 15 λεπτά κάθε μέρα στη σεξουαλικότητά σας.

Γράψτε ένα καυτό σημείωμα στο σύντροφό σας, αγοράστε ένα ζευγάρι σέξι εσώρουχα, κάντε του μία έκπληξη και αφήστε το πάθος να σας παρασύρει... Συζητήστε με το σύντροφό σας τα θέματα που σας απασχολούν και προσπαθήστε να βρείτε τι είναι αυτό που σας εμποδίζει να έχετε την ερωτική σχέση που θέλετε.

Εάν είστε και οι δυο διατεθειμένοι να βελτιώσετε τη σχέση σας, θα πρέπει να είστε ανοιχτοί στα παράπονα του άλλου, αλλά και στις επιθυμίες του/της.