promotional banner

Sex: Επιχείρηση «αποπλάνηση»!


Αξιοποιήστε τη φαντασία σας, γίνετε πιο ελκυστικές και τυλίξτε τον στα... δίχτυα σας!

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και αυτό φυσικά σημαίνει ότι αλλάζει και η διάθεσή μας. Τι καλύτερο λοιπόν, κυρίες μου, από το να επενδύσετε λίγη από τη φαντασία σας για να κάνετε τον εαυτό σας ακόμη πιο ελκυστικό;

Σέξι housewife: Δεν χρειάζεται να είστε σαν... νοικοκυρά σε απόγνωση. Μεταμορφώστε τον εαυτό σας σε μια γυναίκα που ξέρει να είναι σέξι ακόμα και όταν πλένει τα πιάτα!

Χωρίς ταμπού: Είναι κάτι που σας ζητά επανειλημμένως ο σύντροφός σας. Κάντε του μια ευχάριστη έκπληξη λοιπόν, και εκεί που διστάζετε, απλά σκεφθείτε ότι αυτή σας η κίνηση θα σας φέρει πιο κοντά.

Η προσωπική του μασέζ:
Το μασάζ βοηθά την κυκλοφορία του αίματος και συνεπώς την ψυχική και σωματική διέγερση.

Εξαφάνιση για 2 μέρες: Πηγαίνετε ένα Σαββατοκύριακο με τις φίλες σας και αφήστε τα τηλεφωνήματα να τα κάνει εκείνος. Θα του λείψετε και όταν γυρίσετε θα σας θέλει πιο πολύ.

Ντύσου πρόχειρα...: Αλείψτε το κορμί σας με baby oil πριν φορέσετε κάτι σέξι. Βάλτε λίγο ρουζ, Lip gloss, αλλά μην το παρακάνετε με τα μολύβια, αφού δεν θέλετε μετά από το σεξ να είστε σαν ζόμπι!

«Μίλα μου βρόμικα»: Στείλτε του μηνύματα στο κινητό εν ώρα εργασίας, προϊδεάζοντάς τον για το τι θα ακολουθήσει το βράδυ.