promotional banner

Sex: Διέγερση όλων των αισθήσεων


Ενεργοποιήστε τις αισθήσεις για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στο σεξ!

Για όσο περισσότερο χρόνο καταφέρετε να μυήσετε το σύντροφό σας στην απόλυτη σεξουαλική εμπειρία, τόσο καλύτερη γίνεται η αποπλάνηση. Ας εξετάσουμε τις αισθήσεις και πώς μπορείτε να τις διεγείρετε:

Όσφρηση: Υπάρχουν πολλά αρωματικά χώρου που μπορείτε να βρείτε σχετικά εύκολα και θα δώσουν έναν ιδιαίτερο τόνο στην ερωτική ατμόσφαιρα. Επίσης, καλή λύση είναι τα αρωματικά κεριά. Ως προς το σώμα, φροντίστε να έχετε βάλει την κολόνια που ξέρετε ότι λατρεύει ο/η σύντροφός σας.

Όραση: Η όραση αφορά την ατμόσφαιρα που έχετε φτιάξει. Ενδεικτικά, αναφέρονται τα κεριά, ο χαμηλός φωτισμός, η καθαριότητα και οι αισθησιακές φιγούρες στο χώρο.

Γεύση: Χρησιμοποιήστε γνωστές, αλλά και πολύ επιτυχημένες συνταγές, όπως φράουλες, σιρόπι, κρέμα ή κερασάκια σε διάφορα σημεία του σώματος...

Ακοή: Προτιμήστε απαλή, ερωτική και ατμοσφαιρική μουσική για να φτιάξετε την απόλυτη ερωτική ατμόσφαιρα. Είναι βασικό όμως η μουσική να μην αποσπά την προσοχή.

Αφή: Χάδια, αγκαλιές, μασάζ, όλα αφορούν την αφή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αρωματικά έλαια. Για να καταφέρετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα φροντίστε ο χώρος να δίνει ανάλογο τόνο στην αίσθηση της αφής (π.χ. τα μεταξωτά σεντόνια).