promotional banner

Οργασμός και Γυναίκα


Όταν μια γυναίκα αρχίζει να διεγείρεται σεξουαλικά, το πρώτο που αισθάνεται είναι ένα ωραίο, ζεστό αίσθημα σε ολόκληρο το κορμί της.

Ταυτόχρονα, ο ρυθμός της καρδίας της αρχίζει να αυξάνεται και οι κόρες των ματιών της αρχίζουν να μεγαλώνουν.

Μόλις η γυναίκα αρχίζει να ενδιαφέρεται για το σεξ και να χαλαρώνει, ο κόλπος της αρχίζει να υγραίνεται.

Η σεξουαλική της διέγερση, συνοδεύεται από την ύγρανση του κόλπου, για να προετοιμαστεί για μια πιθανή συνουσία.

Παράλληλα με την ύγρανση του κόλπου, η κλειτορίδα, που είναι το πιο ερωτικά ευαίσθητο σημείο του σώματός της, αρχίζει να φουσκώνει και να μεγαλώνει.

Επίσης, τα χείλη στην είσοδο του κόλπου διογκώνονται και μεγαλώνουν. Με τον τρόπο αυτό, η είσοδος του κόλπου ανοίγει ελαφριά και προετοιμάζεται για την είσοδο του πέους κατά τη συνουσία.

Στο στάδιο αυτό, ο κόλπος μεγαλώνει σε μέγεθος. Το εσωτερικό του μεγεθύνεται για να είναι έτοιμος για μια πιθανή είσοδο του πέους.

Στη συνέχεια, με την αύξηση της διέγερσής της, οι μαστοί της, διογκώνονται λίγο και οι θηλές τους προεξέχουν περισσότερο.

Παράλληλα, η αναπνοή της γίνεται γρηγορότερη και αρχίζει να λαχανιάζει. Τα μάτια της προσηλώνονται και πολύ πιθανό γλύφει τα χείλη της, για να τα κάνει ακόμη πιο ελκυστικά στο ταίρι της.

Σε γυναίκες με ανοιχτό χρώμα δέρματος, στο στάδιο αυτό, μπορεί να εμφανιστεί ένα ελαφρύ ροζ χρώμα στο δέρμα, στη βάση του λαιμού και στους μαστούς.

Τελικά, με την αύξηση της σεξουαλικής διέγερσης, φτάνει στην αποκορύφωση, στον οργασμό. Εκείνο που βιώνει κατά τη διάρκεια της αποκορύφωσης, είναι μια σειρά από κύματα συνεχώς αυξανόμενης ευχαρίστησης.

Τα εν λόγω κύματα ευχαρίστησης που βιώνει η γυναίκα, συνεχίζονται μέχρι που φτάνει στο ύψιστο και τελευταίο. Αυτό είναι το σημείο στο οποίο εκδηλώνεται ο οργασμός της, που είναι το εντονότερο κύμα ευχαρίστησης και το οποίο, σχεδόν την κάνει να χάσει τις αισθήσεις της.

Στο στάδιο αυτό, σχεδόν όλες οι γυναίκες φωνάζουν. Κάποτε μάλιστα, κατά τον οργασμό τους, φωνάζουν πολύ δυνατά.

Ταυτόχρονα οι μυς του προσώπου και του υπόλοιπου σώματος συστέλλονται δυνατά αλλά ευχάριστα. Μετά από λίγο, όλα χαλαρώνουν.

Ωστόσο, για τις γυναίκες σε αντίθεση με τον οργασμό του άνδρα, δεν τελειώνουν όλα εδώ.

Οι γυναίκες μπορούν εάν το θέλουν, να έχουν ακόμη περισσότερους οργασμούς, μετά από τον πρώτο.

Για να συμβεί αυτό πρέπει η γυναίκα να νιώθει ευτυχισμένη και χαλαρή. Επιπλέον πρέπει ο ερωτικός της σύντροφος, να είναι σε θέση να τη διεγείρει επιδέξια και η ίδια να έχει μάθει πώς να φτάνει, σε περισσότερους από ένα οργασμούς.