promotional banner

Πότε μπορείτε να εμπιστευτείτε μία γυναίκα


Δεν υπάρχει άνδρας σε αυτό τον πλανήτη που να μην την έχει πατήσει έστω μία φορά στη ζωή του με μία γυναίκα που αποδείχθηκε τελικά ότι δεν άξιζε. Μπορεί να τον απάτησε, να τον εξαπάτησε ή να δημιούργησε προβλήματα στη σχέση του με τους φίλους του.

Μερικές φορές οι γυναίκες απλώς δεν είναι αξιόπιστες, για αυτό καλό είναι να είστε λίγο προσεκτικοί στις επιλογές σας. Υπάρχουν σημάδια, που δείχνουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είναι αξιόπιστη και άλλα που δείχνουν το ακριβώς αντίθετο.

Σας έχει γνωρίσει φίλους και συγγενείς

Αν μία κοπέλα σκοπεύει να σας χρησιμοποιήσει και στη συνέχεια να σας αφήσει στα κρύα του λουτρού, δε θα μπει στον κόπο να σας συστήσει στους φίλους και την οικογένειά της. Αντίθετα αν σας βάλει στον κύκλο της, το πιο πιθανό είναι να έχει «σοβαρό σκοπό». Το να έχετε φιλικές σχέσεις με τους δικούς της ανθρώπους είναι ένδειξη αξιοπιστίας.

Προσέξτε όμως και τις σχέσεις της με τους φίλους και την οικογένειά της. Αν την ακούτε συχνά να ουρλιάζει ενώ τσακώνεται με την αδερφή της ή να σχολιάζει με τα χειρότερα λόγια την καλύτερή της φίλη δεν είναι καλό σημάδι. Αν βρίσκεται συνεχώς σε αντιπαράθεση με τους γύρω της ή κουτσομπολεύει τους πάντες, ίσως να μην είναι και τόσο αξιόπιστη.

Είναι συνεπής και πρόθυμη

Η αξιοπιστία είναι το πιο σημαντικό προτέρημα, που μπορεί να διαθέτει μία γυναίκα. Αν δηλαδή μπορείτε να βασιστείτε πάνω της όταν λέει ότι θα έρθει κάπου ή θα σας τηλεφωνήσει μία συγκεκριμένη ώρα είναι προφανές ότι μπορείτε να την εμπιστεύεστε.

Αν όμως ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που ακυρώνουν σχέδια την τελευταία στιγμή, μπορούν να κάνουν μέρες για να απαντήσουν στις κλήσεις σας και είναι μυστικοπαθείς σχετικά με τα σχέδια που δεν σας περιλαμβάνουν, έχετε λόγο να ανησυχείτε. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι είναι ανάγκη να παρακολουθείτε κάθε της κίνηση όλη την ημέρα αλλά μία γυναίκα που μπορείτε να εμπιστευτείτε στα δύσκολα, θα επικοινωνεί μαζί σας σε τακτική βάση και δε θα εξαφανίζεται ξαφνικά ούτε θα σας κρύβει πράγματα.

Έχει φυσιολογικές σχέσεις με τους πρώην

Αν έχει καλές σχέσεις με τους πρώην της, είναι ένα σημάδι ότι οι προηγούμενες σχέσεις της δεν τελείωσαν δραματικά. Κανείς δε θέλει η κοπέλα του να είναι κολλητή με τους πρώην της αλλά αν περιγράφει τις παλιές της σχέσεις σαν ιστορίες τρόμου, πρέπει να προβληματιστείτε μήπως κάτι δεν πάει καλά.

Αν το άσχημο τέλος είναι ο κοινός παρονομαστής όλων των σχέσεων που είχε πριν σας γνωρίσει, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σας. Μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει και η σχέση της μαζί σας. Μην εμπιστεύεστε μία κοπέλα που δεν μπορεί να πει ούτε μία καλή κουβέντα για τους άνδρες της ζωής της.

Από την άλλη πλευρά το να μιλάει συνεχώς με τα καλύτερα λόγια για όλους τους πρώην της είναι επίσης ανησυχητικό σημάδι. Γιατί κάποιος λόγος θα υπήρχε που διαλύθηκαν όλες αυτές οι σχέσεις και αν δεν το παραδέχεται, είτε σας δουλεύει είτε δεν έχει πολύ καλή αντίληψη.

Δεν την έχετε πιάσει ποτέ να λέει ψέματα

Ορισμένοι άνθρωποι είναι εξαιρετικοί ψεύτες αλλά ακόμη και οι καλύτεροι κάποια στιγμή την πατάνε. Ακόμη και το πιο αθώο ψεματάκι είναι μια ένδειξη ότι δεν το έχει σε τίποτα να σας ξεγελάσει. Αν, λοιπόν, διαπιστώσετε ότι σας είπε ψέματα ρωτήστε την ευθέως γιατί έκρυψε την αλήθεια. Αν πάλι δεν την έχετε πιάσει ποτέ να λέει ψέματα, αυτό σημαίνει ένα από τα δύο: ή είναι πρωταθλήτρια στο ψέμα ή είναι πραγματικά ειλικρινής και αξίζει την εμπιστοσύνη σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας για να καταλήξετε ποιο από τα δύο ισχύει.

Ο χρόνος θα δείξει

Ο μόνος τρόπος για να μπορείτε να πείτε με σιγουριά αν μπορείτε να εμπιστευτείτε μία γυναίκα είναι να αφήσετε το χρόνο να δείξει. Είναι σχεδόν αδύνατο να γνωρίζετε αν κάποιος αξίζει την εμπιστοσύνη σας μέσα σε λίγες μόνο ημέρες ή εβδομάδες, αλλά αν αποδειχτεί αξιόπιστος και ειλικρινής με την πάροδο του χρόνου, θα είστε σίγουρος ότι κάνατε σωστή επιλογή.
Μίνα Ράλλη
cosmo.gr