promotional banner

Γάμος χωρίς σεξ για τις περισσότερες συζύγους


Σχεδόν το ένα τρίτο των μεσηλίκων παντρεμένων γυναικών στο Χονγκ Κονγκ δεν έχουν έρθει σε ερωτική συνεύρεση με το σύζυγό τους εδώ και ένα χρόνο και οι άνδρες τους αποδίδουν την αποχή στη γκρίνια των γυναικών τους, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη.

Η έρευνα του Κινεζικού Πανεπιστημίου αποφάνθηκε ότι το 31,6% των έγγαμων γυναικών -- ηλικίας 45 με 59-- δεν είχαν ερωτική επαφή με το σύζυγό τους για ένα και πλέον χρόνο.

Οι μικρότερης ηλικίας σύζυγοι είχαν καλύτερες επιδόσεις με μικρότερο ποσοστό αποχής: το 8,3% των έγγαμων γυναικών ηλικίας 25 ως 34 ετών και το 12,4% αυτών ηλικίας 35 με 44 ετών, απάντησαν ότι δεν είχαν ερωτική επαφή με το σύζυγό τους για ένα χρόνο.

Οι περισσότερες γυναίκες που απάντησαν ότι δεν είχαν ερωτική επαφή, είπαν ότι ο λόγος είναι πώς δεν αγαπούν πια τον άνδρα που παντρεύτηκαν, σύμφωνα με την εφημερίδα του Χονγκ Κονγκ Standard, που δημοσίευσε τα αποτελέσματα της έρευνας.

Οι άνδρες, από την άλλη, απάντησαν ότι ο κυριότερος λόγος που δεν είχαν πλέον ερωτική επαφή με τη γυναίκα τους δεν ήταν ότι δεν τις αγαπούν πια, αλλά επειδή γκρινιάζουν υπερβολικά.

"Το πάχος ή η ασχήμια δεν ήταν παράγοντες", δήλωσαν στην εφημερίδα οι ερευνητές.

"Οι περισσότεροι άνδρες θεωρούσαν τις συζύγους τους εξωτερικά μάλλον όμορφες. Ωστόσο, είπαν ότι εκείνες γκρινιάζουν και τους φωνάζουν υπερβολικά".

Στην έρευνα απάντησαν σχεδόν 3.000 παντρεμένοι άνδρες και γυναίκες.

  • Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού κάθε βράδυ 15 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα.
  • Εναλλακτική αθλητική ενημέρωση κάθε βράδυ μετά τα μεσάνυχτα
  • Αρκάς - Κάθε βράδυ στις 11:30
  • Σχέσεις και Σεξ: 3 άρθρα κάθε μέρα. Στις 11 το πρωί στις 5 το απόγευμα και στις 11 το βράδυ.