promotional banner

Αιμομιξία στην Ελλάδα


Η αιμομιξία στην Ελλάδα είναι ένα φαινόμενο που λαμβάνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις στις φαντασιώσεις μερίδας συμπατριωτών μας. Αιμομιξία είναι η σύναψη σεξουαλικών/γαμιαίων σχέσεων με άλλο μέλος της οικογένειάς μας, μέχρι και του βαθμού του πρώτου εξάδελφου, μιας και η εκκλησία και ο νόμος επιτρέπουν τέτοιες σχέσεις μεταξύ δεύτερων ξαδερφιών. Μπορεί να είναι συγγένεια εξ αίματος ή εξ αγχιστείας.

Το έχουμε στο αίμα μας φαίνεται.. Ξύπνησα σήμερα με όρεξη να γράψω για παραφιλίες και άρχισα να ψάχνω Google Trends για διάφορα λήμματα. Η έκπληξη μου σταμάτησε όταν σε μια λίστα με τριτοκοσμικές χώρες η Ελλάδα φιγουράριζε 5η στην αναζήτηση του όρου “family sex”.

Και όντως το γκουγκλάρουν πολλοί συμπατριώτες μας το λήμμα.. Σε κάποια ελληνικά φορουμ με σεξοϊστορίες η αιμομιξία έχει δικιά της κατηγορία που ξεπερνάει σε αριθμό αρθρών πολλές άλλες κατηγορίες όπως ο λεσβιακός έρωτας και το ομαδικό σεξ. Τα σχόλια από κάτω δείχνουν το πόσο αποδεκτό είναι. Λίγες φορές βρίσκεις και κάποιον που να εκφράζει και την απέχθειά του, σε τέτοιο βαθμό όμως που οι υπόλοιποι να τον αντιμετωπίζουν ως “γραφικό”.

Η αιμομιξία αποτελεί φαινόμενο στο οποίο υποκρύπτονται παιδοφιλικά αισθήματα και γενικώς ευθύνεται για μεγάλο μέρος περιπτώσεων οικογενειακής βίας και κακοποίησης ενώ η ταξική του προέλευση δείχνει ισοσκελισμένη.