promotional banner

Το καινούριο τραγούδι του Michael Jackson


Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του Michael Jackson που ονομάζεται «This Is It», λίγους μήνες μετά τον θάνατό του.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα , το τραγούδι κυκλοφόρησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του τραγουδιστή και αμέσως εστάλη σε διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς στις ΗΠΑ.

Πρόκειται για ένα τραγούδι, μπαλάντα που ξεκίνησαν να ηχογραφούν το 1991 όταν ετοιμαζόταν ο δίσκος «Dangerous», και το οποίο θα ακουγόταν για πρώτη φορά στις συναυλίες που προγραμμάτιζε ο βασιλιάς της ποπ στο Λονδίνο.

Φωνητικά στο καινούριο τραγούδι κάνουν οι αδερφοί του τραγουδιστή , χωρίς να γίνεται σαφές αν τα φωνητικά προστέθηκαν πριν ή μετά το θάνατο του.

Το «This Is It» φέρει τον ίδιο τίτλο με την ταινία που θα βγει στους κινηματογράφους στα τέλη του μήνα, αλλά και τον ίδιο τίτλο με τις 50 συναυλίες που επρόκειτο να δώσει ο τραγουδιστής , τον περασμένο Αύγουστο.

Βρετανικά δημοσιεύματα , αναφέρουν πως αυτό το τραγούδι είναι μόνο η αρχή μιας σειράς ακυκλοφόρητων τραγουδιών του Michael Jackson, καθώς οι κληρονόμοι του και η δισκογραφική του εταιρεία θα δημοσιοποιούν σταδιακά πολλά κομμάτια τα οποία άφησε πίσω του ο τραγουδιστής.

ακούστε το τραγούδι

Το ομώνυμο διπλό άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου.